The adventures of BoB 'the red blob'... - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Mei 2006

Woensdag, Mei 31, 2006

Dinsdag lekkert met G gedoke! eerste duikkie vant jaar. brrrrrrrrrrrrrrrr 13 graden vinden wij nog koud hoor (egte bikklts zijn we nooit geweest). Spiegelplas was glashelder, er was zon, veel licht en verdod weinig vis hoor.... Wolken kleine aasgarnaaltjes, maar geen visje om ze op te vreten... aan de oppervlakte zagen we dat er in de verte vogels aan het vissen waren, dus ze zitten er wel, maar nie waar wij waren. Dus togen we weer naar de kant, daar heb je dan soms kans op een vette snoek oid... maar nix hoor, weer wolken van die gnaaltjes, en rooie watermijtjes die zich daaraan tegoed deeje. rooie blobjes zijn dat eigluk... tmooie is dat G daar heel serieues 8eraan ging om ze te kieke.... en KRik maar lagge... maar tog... De duik was helemaal geslaagd, vooral toene we 2 dikke karperts voor ons langs zagen paraderen twee minuten voor we deruit gonge.. Plaatjes volge nog!

Posted by KRik @ 06:42 PM CST [Link]

Als kind een keer in het achterhuis geweest. Wat me toen zo tegenviel was dat het zo leeg was.... Dat is het nog steeds. Afgelopen maandag met de kindjes (7&11) naar toe geweest. Ze vonden het niet een fijne plek, maar wel indrukwekkend. Tegenwoordig is er dus een cd te koop met een soort virtuele rondwandeling door het 8erhuis, en je kunt dan klikken op briefjes, persoonsbewijzen, een spel dat ze speelden en nog meer. ReinieR kan er uren mee doorbrengen.. Hij ging slapen, en vertelde dat het hem toch wel vreselijk leek, zo'n oorlog, en dat als je dan gedeporteerd was geweest en je kwam terug, en iedereen was dood, ag ja, glukg is er hier geen oorlog jochie...

Posted by KRik @ 06:23 PM CST [Link]

Zaterdag, Mei 27, 2006

kikkervisjes-voer_small (48k image)
Je gelooft het niet, maar het is tomaat! Vraag me niet hoe we dat wete.... want ik zal het je vertellen. De dierictrice van Tonny der school kwam daarmee. kga nog even navragen hoe zij dat dan weer weet, maar de tomaat was een suk6!

Posted by KRik @ 02:35 PM CST [Link]

luis_small (21k image)
AAAAAAAAHHHHHH!!!! ReinieR bij een vriendje gespeeld... verteld die moeder dat ze ook ff hoofdluis hadden, maar dat ze net allemaal geshampood warenn........ wij kammen bij Reintje... stuk of 15 luize!!!! (ze waren wel dood of stervende) Capt.KRik! snel onder de microscoop kijken of er nog lefe inzat.... Shampoo helpt niet... Oplossing makken van natriumbicarbonaat (één theelepel op een halve liter water) haren natmaken met die oplossing en kammen met een superfijne luizenkam.. Als je luizen vindt, herhaal de behandeling!!! verder hebben we al het beddegoed gewassen en alle kleding die op stoelen, of bankjes lag. pfffffffff Tonny had nix, Capt.KRik! had er één, en Mlien had er 3. lekker hoor.

Posted by KRik @ 02:31 PM CST [Link]

Woensdag, Mei 24, 2006

tadpoles (110k image)
Eeh,, kikkervisjes! Klega Ber (en hier nog iets over ber) heeft een vijvertje, en daar waren twee ijverige kikkers (of paddo's) bezig geweest.. Maar aangezien zijn vrouw een beetje kikkervrees heeft moeste ze allemaal de vrije natuur in. Capt.KRik! was graag bereid om ze van hullie over te nemen. Thuis aangekomen hadde we natuurluk geen akwariem, dus grote vaas (1 meter hoog) gepakt en de dikkoppies ingedaan. Posthoornslak derbij tege teveel alg en watervlooien als filter. Je kon de kikkervissies bijna horen joele: "Jongens!, allemaal op de slak!"

Posted by KRik @ 11:12 AM CST [Link]

Zaterdag, Mei 20, 2006

Joepie! was weer fijn gisteravond. Eerst lekker ff rosse int zwembad in purmerend. Capt.KRik! was met de borstcrawl weer niet te verslaan (borstcrawl met vinnen moet ie het dus wel afleggen tegen onze G..:-(
En daarna ff stiekem lucht gehapt bij mensen die op de bodem aan het oefenen waren. Ze hadden hun flessen even neer gelegd, en zo konden wij onder water van fles naar fles zwemmen en dan even lucht halen. 8eraf zwommen we hun training wel in de weg, maar jaa, dat heb je hè, onder water kom je altijd onverwachte dingen tegen!

Toen was het tijd voor de aquafun gehaktbal met pindasaus! sohee, geserveerd door een bardame voor de avond, met een opvallend frisse blik in de ogen serveerde zij de ballen en biertjes (met weinig schuim, joepie!). G en KRik zaten ook ff te zinspelen op het eventueel aanstaande moederschap van een andere aanwezige bardame, maar ze liet nix los!
sjeemigdepeemig één uur gonge we pas naar huis. Wekker ging weer om 7 uur om een stevig potje te holle in de rege. KAPOT wassik! maar nu wel lekker fit en nog een hoop te doen dus dat komt goed uit!

Posted by KRik @ 11:51 AM CST [Link]

Donderdag, Mei 18, 2006

Van onze Jesca kreeg ik een stukje over Herman den Blijker (benkfenvan, maar oeh! wahn lillikerd!) geschreven door Jan Kuitenbrouwer. tlijkt wellun beetje op KRikspeak, maar Her is beeje rotjeknorrig en KRik sgwoon altijd ant lalle [more]

Posted by KRik @ 08:49 PM CST [Link]

Rikko,
Ik kan 'm nie posten, maarrrr ... hier is de verklaring van je tweede droom!
Garoeten,
Danny

PappaPeter:
Deze droom sluit aan bij de vorige droom. De echte zee met z'n vissen staat voor je "ware Zelf". Een aquarium met mini-uitvoeringen van echte zoutwatervissen geeft aan dat het Zelf (je hogere ik, het goddelijke) als het ware gevangen zit. Met de radio wordt volgens mij bedoeld het afstemmen, de zoektocht naar naar wie je eigenlijk bent. Dat vereist een inspanning, echter het ego (de programmamaker wordt boos) gaat in dit proces tegenwerken. Het verpesten van de tafel, het stukspringen van het aquarium en het verdrogen van de vissen duiden op bevrijding en daarmee een verandering naar een geestelijk (spiritueel) ingesteld mens.

Posted by KRik @ 08:36 PM CST [Link]

Dinsdag, Mei 9, 2006

khep weer reactie spam, reacties ff offline!

Posted by KRik @ 05:31 PM CST [Link]

Zondag, Mei 7, 2006

vaderzorg_small (42k image)
zie je errugh weinig, en het wordt ook meestal errugh ondergewaardeerd als het dan al een keer voorkomt..... Deze vader-eend neemt zijn taak echter bijzonder serieus en is al een week samen met moeders en koters samen gesignaleerd.. goeie woerd hoor!

Posted by KRik @ 10:08 PM CST [Link]

Zaterdag, Mei 6, 2006

kikker_small (53k image)
zomaar in de sloot voor de deur.

Posted by KRik @ 09:47 AM CST [Link]

bostulp1 (50k image)
En dan ga je dit soort dinge fotografere.... hmmm der ging iets mis met uploode, ff ketakt memme beheerder opneme... G! hellep!
updatum....
Krik hep se plaatjes weer foormekaar hoor... Senks to G!

Posted by KRik @ 09:41 AM CST [Link]

Vrijdag, Mei 5, 2006

meide_small (51k image) De meiden kwamen gezellie in het zonnetje piknikke. Zakken snoep, chips en chocola, ijsjes en vooral... VEEL ROTZOOI! dat gaat zomaar nie zo naast de tuin van Capt.KRik! (voor al uw milieuzake).. Dus stelde onze held aan de dames voor om alle zooi maar bij hem in de grijze bak te gooie.. As bloningt vooraf krege ze een pak ijsthee met 4 bekerts (was nog uit het sketpakket(maar nonnie over de datumt)).... Naderhand kwamen ze alles braaf terugbrengen en ze vroegen of wij nog wat van die chocoladezeevruchten wilden die in zo'n groezilg handje werden opgehouden... Volgende dag vond ik nog wel het halflege pak ijsthee in het gras, maar de rest was opgeruimd, joepie!

Posted by KRik @ 01:24 PM CST [Link]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting