Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Binnen in Capt.KRik..."] [Index] [Next entry: "tis lente hè..."]

05-05-2006: "de piknik.."

meide_small (51k image) De meiden kwamen gezellie in het zonnetje piknikke. Zakken snoep, chips en chocola, ijsjes en vooral... VEEL ROTZOOI! dat gaat zomaar nie zo naast de tuin van Capt.KRik! (voor al uw milieuzake).. Dus stelde onze held aan de dames voor om alle zooi maar bij hem in de grijze bak te gooie.. As bloningt vooraf krege ze een pak ijsthee met 4 bekerts (was nog uit het sketpakket(maar nonnie over de datumt)).... Naderhand kwamen ze alles braaf terugbrengen en ze vroegen of wij nog wat van die chocoladezeevruchten wilden die in zo'n groezilg handje werden opgehouden... Volgende dag vond ik nog wel het halflege pak ijsthee in het gras, maar de rest was opgeruimd, joepie!

Reacties: 2 reacties

Deze bevert heeft ook een teringhekel aan mensen die hun troep gewoon op straat smijten. Dat is er bij ons op vroege leeftijd flink uitgeslagen. Of erger: zonder Battlestar Galactica naar bed! ;o)

Geplaatst door Danny @ 05-05-2006 18:01

Bij mij niet eruit geslagen, maar wel afgeleerd. En ik zeg er vaak ook wel wat van. 'Mevrouw, u laat iets vallen. De vuilnisbak staat daar.' Mevrouwen willen daar nog wel eens correct op reageren, maar als het jonge meneren zijn, dan doen ze meestal of ze het niet gehoord hebben...

Geplaatst door Jesca @ 09-05-2006 12:39

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting