Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Herman"] [Index] [Next entry: "Flikkerkistjes!!!!"]

20-05-2006: "Vrijdag duikclubdag!"

Joepie! was weer fijn gisteravond. Eerst lekker ff rosse int zwembad in purmerend. Capt.KRik! was met de borstcrawl weer niet te verslaan (borstcrawl met vinnen moet ie het dus wel afleggen tegen onze G..:-(
En daarna ff stiekem lucht gehapt bij mensen die op de bodem aan het oefenen waren. Ze hadden hun flessen even neer gelegd, en zo konden wij onder water van fles naar fles zwemmen en dan even lucht halen. 8eraf zwommen we hun training wel in de weg, maar jaa, dat heb je hè, onder water kom je altijd onverwachte dingen tegen!

Toen was het tijd voor de aquafun gehaktbal met pindasaus! sohee, geserveerd door een bardame voor de avond, met een opvallend frisse blik in de ogen serveerde zij de ballen en biertjes (met weinig schuim, joepie!). G en KRik zaten ook ff te zinspelen op het eventueel aanstaande moederschap van een andere aanwezige bardame, maar ze liet nix los!
sjeemigdepeemig één uur gonge we pas naar huis. Wekker ging weer om 7 uur om een stevig potje te holle in de rege. KAPOT wassik! maar nu wel lekker fit en nog een hoop te doen dus dat komt goed uit!

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting