fotozondagavond, thema: stilleven...

schelpenschelpenlampenlampenGrappig thema...
Mijn dochter Tonny(9) kwam met dit koffertje aanzetten dat ik met haar had samengesteld van schelpen die we in Kroatië hadden gevonden en schelpen die buurman Rob uit Australië had meegenomen. Iets om in haar kamer op te hangen denk ik maar... Tis een dierbaar koffertje voor me omdat het veel van de zee representeert.. Verder was ik vrijdagavond en zaterdag weer even in Holten, Waar Yvonne 'savonds allemaal stormlampen op tafel had gezet. Een meisje van een jaar of zes kwam voorbijgelopen en riep spontaan dat het er bij ons wel heel gezellig uitzag! YvY had ook nog een stuk of 40 waxinelichtjes op tafel staan... zag er idd erg fijn uit... meer stilleven bij Mavrtje, Kootje, Mjan en G. Yvonne is op vakantie, en de rest laat het er ff bij...


afbeelding van Jesca

Lampen vind ik ook mooi, ik zit gelijk in een prettig sfeertje...


Grappig dat jij ook schelpen hebt gekozen, net als mavr.
Enne, kom maar op met het nieuwe thema!


afbeelding van Capt KRik

Capt.KRik! is van de zee hè...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties