Bizarre droom

Vannacht gedroomd dat pim ineens thuiskwam... Ik zou gaan duiken, had een heleboel spullen mee, (ook spullen van hem, waar ik wel eens mee duik), maar ik was mijn zwembroek vergeten. dus ik loop terug naar de kleedkamer (die je nooit hebt langs de waterkant...) en daar zit ie inene... hij was groter dan eerst, omdat zijn kunstbeen langer was dan zijn vorige been (zag er echt uit als een stok), en daarom had ie een dikke zool onder zijn andere schoen.. En ik zat vol met vragen hoe het nu kon dat ie der was, ik had toch zelf die kist in dat graf laten zakken, ik had hem toch zelf op Schiphol opgehaald, waar ie in die kist met ijs lag... En hij lachtte het allemaal maar weg, het was achteraf nog meegevallen, alleen zijn been moeten opofferen.. maar niks zeggen, en hij voelde ook zo raar aan, net als toen op Schiphol.. hard en koud, en hij had een paarse vlek op de punt van zijn neus, die was beschadigd... Ik kreeg ook meteen ruzie met mijn zus over de vragen die ik had, zij wilde hem gewoon meenemen naar huis en thee zetten met een koekje, terwijl ik maar vragen bleef stellen en met hem naar de kroeg wilde...
Uiteindelijk zouden we dan naar de kroeg gaan, en ik moest voorop de fiets van mijn zwager (zo'n slagersfiets, maar dan een kindermodel.. en ik zat de hele weg maar te janken waarom hij zo lang niks van zich had laten horen, en mijn zus was alleen maar blij...
en toen werd ik wakker om half 4...
Het was zo realistisch, dat ik daarna niet meer heb geslapen....

een nachtmerrie kan ik het niet noemen, maar het was wel een verontrustende droom zeg..


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties