verjaarsmaand

Het was sowieso een verjaarsmaand. Begon natuurlijk met Tonny(13) op 13 mei, maar ReinieR(17!) is op 22 mei jarig en Opa Cor(75) op 25 mei en dan ik nog de 31e(52)...
appeltaartappeltaartbbqbbqeten!eten!chille!chille!ReinieR was die dinsdag de 22e bij zijn moeder, dus gingen we het maar op de dag erna vieren, als ie weer bij mij was. we zouden eerst bbq doen en dan de meeste mensen laten komen. Maar het liep al vanaf een uur of 4 'smiddags binnen met een groot gezelschap. Grote tafel op het gras gezet, banken er om en na de appeltaart de grote barbeknoei maar aan. köfteburgertjes, paddestoelen voor de vega's, wat lamsvlees, adana kebab, turkse worstjes, salades, turks brood en wat we maar aan konden slepen. Witte wijn of een biertje derbij (niet aan ReinieR of Tonny besteed), maar er was ook zat fris. liep uit in een gezellig lawaaiige boel, waarbij ook gezwommen werd, en de kids in een stuk van de tuin konden chillen onafhankelijk van de groters...
75!75!
Zaterdag 26 vierden we de 75e verjaardag van Cor, Yvonnes vader. Weer een gezellig familiefeest, we begonnen buiten op terras, en later binnen met veel vrienden en kennissen binnen nog een feest.

En de 31e was ik nog weer even aan de beurt, op donderdagochtend , alle kids door YvY stiekum vroeg uit bed getremd en kreeg ik nog ontbijt op bed ook! Kwam nietsvermoedend in mijn blote kont de badkamer uit, dus dat was weer een surprise partie! daarna gewoon weer werken, maar 's avonds uit eten met YvY at Nevy in Amsterdam. Fijn hoor!


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties