fotozondag thema streepje...

eerste foto is beetje valsgespeeld, want komt uit archief.. streepjestreepjegestreeptgestreeptdoorgestreeptdoorgestreeptverder had Alicia afgelopen zaterdag nogal wat streepjes, en vond ik zondag tijdens het rennen/vuilnisopruimen nog een doorgestreepte Ka.


afbeelding van iemand

gaat nu goed ja.......... snap er niets van maar het werkt en daar gaat het om

en dan nu de hamvraag: wat is het nut van het lidmaatschap.
welke aanbiedingen kan ik tegemoet zien?? spaar ik ook airmiles??


afbeelding van Capt KRik

je kunt bij je gebruikersinstellingen instellen dat je een mailtje krijgt als er iets gebeurd op de site..., je kunt een fijne foto voor jezelf uploaden, maar dat heb je al gedaan zie ik.. Je kunt commentaar plaatsen zonder op toestemming te hoeven w88. Verder, kun je dingen in het forum zetten, andere foto's plaatsen, mag je zelf ook dingen plaatsen, zoals enquetes. Ga maar op zoek wat je allemaal mag zo ik zeggen....


afbeelding van iemand

cool hoor dat lidmaatschap.......


Geen toegang
U heeft niet voldoende toegangsrechten voor deze pagina

ERRUG GRAPPUG


dat ding deugt niet hoor

- als ik me aanmeld zegt hij "iemand" is al in gebruik als gebruikersnaam en mijn emailadres is ook al bekend
- om in te loggen heb ik echter wachtwoord nodig........
- als ik dan nieuw wachtwoord aanvraag zegt ie: "iemand" is NIET bekend en mijn emailadres is ook NIET bekend

ja wat is het nou??? to be kend of not to be kend??


afbeelding van Capt KRik

blijkbaar had je je al aangemeld Trilian... hoop dat het nu beter gaat? :-)


afbeelding van Capt KRik

nog maar weer eens een test


wat ben je aan het testen: of je zelf ook streepjes ziet?


afbeelding van Capt KRik

of ik eindelijk een meeltje krijg als iemand een reactie plaatst... en dat lukt nu... Als je je aanmeldt, kun je dat ook instellen...


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties