Fotozondagavond! thema: Vierkant....

luchtluchtkrabkrabbakkenbakkenbordjebordjebordjebordje4kant4kant
Owkee, ik begon met een oudje uit 2005 (wel zelfde tijd van het jaar als nu ongeveer, nog met een 1.3Mpixel cameraatje van BenQ gemaakt). Ik zag 4 condensstrepen in de lucht die een vierkant vormden... Toen heel flauw een vierkant bord dat in mijn keuken hangt (weet je gelijk wat ik lekker vind).. Daarna zag ik vlak bij mijn werk die vierkante bakken, maar dat was wel moeilijk om die een beetje mooi te belichten hoor (moest ook van ver af, was jammer)...
Tip van Marlien was, dat er in Wognum een straatje is dat vierkant heet..
En een tip om in een stolpboerderij 'het vierkant' te fotograferen. En KRik zou KRik niet zijn als ie niet 'een vierkant' wist te staan zonder boerderij eromheen! Staat in Den Ilp, heele hoop plaatjes gemaakt, kom ik thuis, bijna alle horizons scheef! hahahahaha komt natuurlijk omdat dat hele vierkant scheef staat...
Meer fotozondagavond bij: G, Mavrtje, Jesca en F.J.


hoe dat zit met dat inloggen snap ik niet hoor. Leuk, zo'n vierkant met driehoeken!


afbeelding van Capt KRik

je bent al ingelogd zie ik........


afbeelding van Capt KRik

dah ging Mavr geloof ik zegge deze keer?


afbeelding van Jesca

Je kan ook Rond doen ;)


afbeelding van Capt KRik

daarom haddik de foto maar 4 kant geknipt....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties