zondagsbesteding..... - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Februari 2005

Maandag, Februari 28, 2005

schapenpanorama (12k image)
We waren zondag ff in Ede bij nicht Guusje, konde de koters ff memmekaar spele en ze wist ook een schapenboet waarmee ze de heide daar een beetje in toom proberen te houden. Vette lammetjestijd dusss in deze tijd van het jaar. (Capt.KRik! houdt errugh van lammetjes, hmmmmmmmmmmmmm) vooral dat ruggetje fint ie errugh fijn met knof en rozemarijn (dat rijmt).
tonny_med_lammetje (13k image)
De kindjes vonden het het fijnst om de lammetjes op te tillen tot ze helemaal hysterisch waren (die lammetjes dan hŤ), dus toen sijne we maar weer ff uit de schapeboet weggevlucht. Twas een kouwe dag, maar de koters hebbe genote van het spele, en wij van het eten en het geklets memmekaar.
rein_med_lammetje (18k image)

Posted by KRik @ 08:36 PM CST [Link] [Reageren?]

Khep last van een spemmert!

Posted by KRik @ 09:35 AM CST [Link]

Maandag, Februari 21, 2005

en das niet deze (je moet wel ff registrere), maar deze!

Posted by KRik @ 02:17 PM CST [Link] [1 reactie]

Zondag, Februari 20, 2005

Dat ReinieR(9) een speciaal kind is, dat weten de oplettende lezertjes van KRiklog zolangzamerhand wel...
Vrijdag waren we naar Fort Kijkduin. best aardig hoor, leuk zee-akwarium, geleerd daddr in de Noordzee ook een octopus voorkomt, de kleine kraak.
In de kelder ligt ook een skelet van een potvis. ReinieR was wel onder de indruk... zo'n groot beest.... en dan het filmpje dat werd afgedraaid. Dat de potvis nog niet dood was toen ie gestrand was, en dat de redders (en later de slachters) hem de naam Chris hadden gegeven... Toen we uitgekeken waren, bleef ReinieR nog even achter om wat te zeggen tegen Chris. Reintje ging bij de kop van Chris staan, en zei dat de mensen echt alles hadden gedaan om hem te redden, maar dat mensen nu eenmaal te klein zijn om echt iets te doen voor zo'n groot dier als hij. En dat hij het heel naar vond dat Chris op zo'n nare manier was gestorven.... KRik hield het egnie droog mense.

Posted by KRik @ 04:48 PM CST [Link] [Reageren?]

Onze biobak is al een paar maande weg... Das geen probleem dag Capt.KRik toen ie net weg was, kpak gewoon de laatste bak en over 2 weke wissel ikkum weer terug. Maar onze bak kwam nie meer aan de weg te staan, dus zat ik met die andere bak... Ag, maakt nie uit, een bak isseen bak. Maar vorige week haalde Mlien de bak binne van nummer 24, en nu staat bij nummer 24 geen bak meer, dus is Joke hem egt kwijt.... Dat vond Capt.KRik geen goed id, dus dan maar bellen naar Holland Collect om te vragen ofwe een andere bak konden krijgen.... [more]

Posted by KRik @ 04:38 PM CST [Link] [1 reactie]

Dinsdag, Februari 15, 2005

Mlien is geaboneerd op zo'n meel service, die sturen af en toe van die diepere ged8e...
Hieronder volgt er een.

Wat ons het meest woedend maakt

is altijd iets dat ons op de een of andere manier

aan onszelf herinnert.

Het is een spiegelbeeld,

dat onze schaduw weerspiegelt.


Joan Tollifson

dussss

Posted by KRik @ 09:12 PM CST [Link] [1 reactie]

Maandag, Februari 14, 2005

Capt.KRik! ken het se strot nie uit krijgen, maar goed. in het kader van het versterken van de huwelijks e band hadden onze held en Mlien de koters gedumpt bij opa en oma (waarvoor zeer veel dank, vooral oma (ja, pas op, oma leest mee)).
KRik haddun verrasings uitje bed8 voor Mlien. Snowworld, iets wat se nooit zou raden, want ze houdt niet zo van sportief, maar vroeger wel van skieŽn. Was wel ff hartsikke fijn! Eerst zag Mlien der nogal tegenop (ze kwam der dus pas 8er toen we zowat voor de deur stonden. Maar na een lekke broodje zalm en een koppie soep, toch maar de stoute schoenen (van hard plastic) aangedaan.

Nu moeten jullie weten dah KRik maar 3 keer in se leven heeft geskied, toen ie 7 was, en nog een keer als kind en toen ie 27 was. Mlien heeft als kind en student nog veel geskied, maar de laatse keer was toch ook wel 18 jaar terug.

Alles zat goed, skies aan (huh waddun kortjes?, oja dat is tegewoordig zo, wij hadden nog van die skies van 2 en een halve metert). Maar daar ginge we hoor, en weg was het kreune en steuen van Mlien. lekker sjeeze, tging KRik alleen nie hard gnoeg, maar twas tog fijn. Laatste afdaling ook een beetje probere netjes te skieje, en FLETS! daar lag onze KRik. hahahahaa, was skiejen ook waard asje niet een keertje valt. Twas een fijne dag in elluk geval. en tfiel kwa tegniek nie tege. volgende keer maar eens met koterts....

Posted by KRik @ 09:31 PM CST [Link] [4 reacties]

Zondag, Februari 13, 2005

Tis een half jaar geleden (ruim), dat de Afghanen het nodig vonden om Capt.KRik se broertje af te knallen. Kben van plan om op zijn weblog af en toe wat dingen neer te zetten die me bezig houden over hem. Teerste postje hebbik der gister neergezet. Ga maar kijke...

Posted by KRik @ 02:39 PM CST [Link] [5 reacties]

Maandag, Februari 7, 2005

BOEKAREST - Een Roemeense vrouw heeft maandag voor de tweede keer in twee maanden tijd een baby gekregen. De vrouw heeft twee baarmoeders, wat volgens artsen slechts zeer zeldzaam voorkomt.
De 33-jarige Maricica Tescu kreeg maandag een zoon, nadat ze op 11 december ook al een jongen ter wereld bracht. Dat heeft de directeur van het geboortecentrum in de noordoostelijke stad Iasi gemeld. De moeder beschouwt de kinderen als een tweeling, die met een tussenpoos van 59 dagen zijn geboren
[more]

Posted by KRik @ 08:21 PM CST [Link] [2 reacties]

OSLO - Wormen die kronkelen aan een vishaak voelen geen pijn. Voor kreeften en krabben in kokend water geldt hetzelfde. Dat is gebleken uit een wetenschappelijk onderzoek dat de Noorse regering heeft gefinancierd. Het rapport kwam maandag uit.
De regering gaf opdracht voor de studie naar pijn, ongemak en stress bij ongewervelde dieren met het oog op een voorgenomen wijziging in de Noorse dierenbeschermingswet. Mogelijk had zij het gebruik van wormen als aas bij het vissen verboden, als de uitkomst van het onderzoek anders was geweest. Onder ongewervelde dieren vallen tal van wezens, van insecten tot week- en schaaldieren.
De meeste ongewervelde dieren voelen geen pijn omdat ze, in tegenstelling tot zoogdieren, geen grote hersenen hebben om de signalen te herkennen. Dat is de uitleg van Wenche Farstad, de voorzitter van de opstellers van het rapport.
Zij tekent daarbij aan dat voorzichtigheid geboden is bij bijvoorbeeld hoger ontwikkelde insecten als honingbijen, die sociaal gedrag tonen en een vermogen om te leren en samen te werken. (Nu.nl)
[more]

Posted by KRik @ 08:19 PM CST [Link] [1 reactie]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting