Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Monument voor Pim"] [Index] [Next entry: "denk der es over..."]

14-02-2005: "Valentijnsdaghhh............"

Capt.KRik! ken het se strot nie uit krijgen, maar goed. in het kader van het versterken van de huwelijks e band hadden onze held en Mlien de koters gedumpt bij opa en oma (waarvoor zeer veel dank, vooral oma (ja, pas op, oma leest mee)).
KRik haddun verrasings uitje bed8 voor Mlien. Snowworld, iets wat se nooit zou raden, want ze houdt niet zo van sportief, maar vroeger wel van skieŽn. Was wel ff hartsikke fijn! Eerst zag Mlien der nogal tegenop (ze kwam der dus pas 8er toen we zowat voor de deur stonden. Maar na een lekke broodje zalm en een koppie soep, toch maar de stoute schoenen (van hard plastic) aangedaan.

Nu moeten jullie weten dah KRik maar 3 keer in se leven heeft geskied, toen ie 7 was, en nog een keer als kind en toen ie 27 was. Mlien heeft als kind en student nog veel geskied, maar de laatse keer was toch ook wel 18 jaar terug.

Alles zat goed, skies aan (huh waddun kortjes?, oja dat is tegewoordig zo, wij hadden nog van die skies van 2 en een halve metert). Maar daar ginge we hoor, en weg was het kreune en steuen van Mlien. lekker sjeeze, tging KRik alleen nie hard gnoeg, maar twas tog fijn. Laatste afdaling ook een beetje probere netjes te skieje, en FLETS! daar lag onze KRik. hahahahaa, was skiejen ook waard asje niet een keertje valt. Twas een fijne dag in elluk geval. en tfiel kwa tegniek nie tege. volgende keer maar eens met koterts....

Reacties: 4 reacties

Dan zou ik volgende keer naar Landgraaf gaan. Ti's een stukkie rijden, maar dan heb je ook wat! Gewoon een 6-persoons stoeltjeslift ipv die irritante sleepgevallen. In de zomermaanden kun je de gehele dag de piste op voor maar 30 euro!

Ennuh ... probeer eens een snowboard. Sleuk!

Geplaatst door Danny @ 14-02-2005 22:09

Leuk bedacht van je, KRik! En leuk dat het zo goed uitpakte.

Geplaatst door mavrtje @ 15-02-2005 14:26

SkiŽn is net als fietsen, dat verleer je niet. Ik heb 1x geskied 14 jaar geleden, in JoegoslaviŽ, we hebben toen ook les gehad. Jaren later weer eens in Snowworld - was gaaf! Alleen was die baan veel te kort. Misschien ga ik ooit nog wel eens echt skiŽn.

Maar goed. KRik, ik vind dat je enorm je best doet. Je moet er ook wel wat voor verdragen (is vast wederzijds), maar je hebt er in ieder geval sneeuwpret aan overgehouden.

Geplaatst door Jesca @ 15-02-2005 15:40

Goed besug, joggi! Skiejuh is top. Duikuh ook, trouwus...

Geplaatst door Mo6 @ 15-02-2005 21:44

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting