nog ff de bloedweg - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Januari 2004

Vrijdag, Januari 30, 2004

bloedweg-small (3k image) Hier liep Capt.KRik op ongeveer 17-18 km. Je kunt zien daddie nog loskomt van de grond, dus er zat nog een klein beetje tempo in.

Posted by KRik @ 04:25 PM CST [Link] [1 reactie]

Hiero, nog een droom.
Capt.KRik zit op een pont, zoéén die naar Texel gaat, maar dan het oude model, de Marsdiep. En we varen langs het strand, terwijl we naar buiten kijken alsof het een rondvaartboot is (dat klopt niet met het model pont, maar het is een droom). En buiten is het een partij noodweer! De pont slaat af en toe tegen een pier, je weet wel zoéén van basaltblokken, maar we varen door. In de verte is zo'n brug als die je in Denemarken wel ziet, zo'n enorme hangbrug. daar lijken we heen te gaan. Maar niemand weet het zeker. Hier en daar drijven losgeslagen containers en we zien ook de achterkant van een vrachtwagen boven water uitsteken... wat betekent dat nou weer?

Posted by KRik @ 02:55 PM CST [Link] [5 reacties]

Dinsdag, Januari 27, 2004

Om je hartslag horloge goed in te stellen, moet je je maximum hartslag weten. nu is daar een formuletje voor, maar dat is een benadering. gelukkig meet het horloge ook je hartslag en onthoudt daarbij het gemiddelde en het maximum waneer je gaat trainen en de stopwatch aanzet. nu had Capt.KRik zondag een max gemeten van 203 (tijdens de eindsprint met Mavrtje). Dus fenogget maar ff twee rondjes van 2,5 km door het park renne en dan de eindsprint ingezet. Bij grote rondjes van meer dan 10 staat de hartslag meestal op 142-148, maar nu hield Capt.KRik hem op 160... dat valt nog nie mee, maar de 2 rondjes werden er uit geperst met nog een sprint aan het eind. pffffffffff de max hartslag is nu 233... zou dah wel gezond weze? ff het horloge weer opnieuw instelle op deze nieuwe waarde .. hoe gaat dat ook weer? ohh die Poolse handleiding die in het Nederlands is vertaald uit het Duits maakt het er nie makklukur op....

Posted by KRik @ 02:01 PM CST [Link] [3 reacties]

ReinieR stapt op de staart van Gijs (onze kat). Gijs blaast niet, maar gromt! Reintje schrikt er zo van dat ie helemaal in huilen uitbarst. FF later zit Gijs een beetje te kokken vanwege een haarbal (had niets te maken met het staart-ongelukje). ReinieR vlucht naar de gang, terwijl hij roept dat hij het woord Gijs, het woord kat, of het woord staart niet meer wil horen!

Posted by KRik @ 01:53 PM CST [Link] [Reageren?]

Maandag, Januari 26, 2004

Zondagogget 8 uur gaat de wekker alweer, om te gaan hardlopen met Mavrtje. Tis nie egt nodig dat die wekker staat, want om half acht waren de koters al op. Na 5 minuten weet Capt.KRik zich manmoedig los te maken van het warme zachte lichaam van Mlien. Naar beneden, waar de koters honger en dorst hebben. Beschuitje en sap, NIET BIJ HET KLEED OPETEN!!! En de gordijnen open doen, want het wordt al licht. Daar hangt het megagrote pindasnoer dat de koters gister hebben geregen (eigenlijk heeft Capt.KRik het meest gedaan, maar goed). ReinieR (8) vraagt zich af of de specht weer langs zal komen nu er pinda’s hangen. Capt.KRik denkt van niet, want het heeft nog niet echt gewinterd. 20 voor 9 de deur uit, want om 9 uur bij Mavrtje zijn. Hobbeldebobbel beetje op gang komen.. [more]

Posted by KRik @ 12:04 PM CST [Link] [1 reactie]

Woensdag, Januari 21, 2004

Naar de film geweest… Dogville van Lars von Trier. Dan weet je al dat het iets raars gaat worden. Het gaat over een vrouw (Nicole Kidman) die kennelijk op de vlucht, strandt in het plaatsje Dogville. Ze wordt opgenomen (na aarzeling) en ze besluit aan iedereen in het dorp (15 volwassenen) wat diensten aan te bieden, zodat mensen haar aardig vinden. Dat gaat eerst goed, tot de mensen afhankelijk worden van haar hulp (en zij kan daar niet weg want ze wordt gezocht). De dogvillers gaan ook dingen eisen van haar (de mannen sex, en de vrouwen gaan haar daarom haten). Aan het eind van de film blijkt dat de dorpelingen een fout hebben gemaakt deze vrouw tot slavin te maken (ze wordt letterlijk geketend).
[more]

Posted by KRik @ 10:01 AM CST [Link] [2 reacties]

Maandag, Januari 12, 2004

egmond2004_voor_small (5k image) egmond2004_na_small (3k image) toch_nog_mooi_weer_small (4k image)

Het is weer zover, zondagogget half acht al weer op de fiets naar Sacco (KRikSister). Want we gaan Egmond weer eens doen. Bij KRiksister is het hele huis al wakker. Nou ja, Baldi (KRikNeef 15) zit te X-boxe en Reina (KRikNicht 13) is nog een soort slaperig plantje dat zich dromerig door de kamer beweegt. De bel gaat en Mavrtje (KRik’s loopmaatje) is der ook al. Met zijn allen in de rode auto en wegweze! [more]

Posted by KRik @ 10:59 AM CST [Link] [7 reacties]

kaarsenmaker1_180 (7k image) kaarsenmaker2_180 (5k image)

kaarsen_180 (9k image) kaarsenmaker_Rob_aan_het_werk_180 (8k image)

Buren van ons hebben een zaakje geopend in Hoornin de kruisstraat. Wij mochten op de openingsreceptie komen, tis errugh mooi wat ze maken, dus gaat eens kijke as joe in de buurt bent! (voor deze reclame krijgt Capt.KRik nix hoor, nou ja, een wijntje dus)

Posted by KRik @ 10:53 AM CST [Link] [2 reacties]

Woensdag, Januari 7, 2004

Een vraag die Capt.KRik de laatste tijd vak hoort…. Nou, tis kut! Net (06-01-04) de auto ingeleverd in Laren bij VX. Met Monique om de auto gelopen, op zoek naar lakschade. Gelukkig had Capt.KRik er aan gedacht om alle krassen met de lakstift weg te werken voor december, en nu met alle prut erop zie je der nix van. Nog even langs bij Jeanine, die moet het werkgeversdeel invullen voor het UWV. Dat is de administratie, daar zitten bijna alleen meiden. Ze willen Capt.KRik allemaal zoenen en gelukwensen en zeggen dat ze het zo errugh voor hem finde. Verdomme! Doe niet, gaat ie van huilen…. Tis te laat, dikke tranen lopen over zijn wangen. Voor der nog meer meiden komen gaat ie gauw weg. Capt.KRik heeft hongert, snel naar een bakker die lekkere belegde broodjes belooft…. die op zijn om 13:00 u! kutzooi… Dan maar een saucijzebroodje, dat moet van de bakker toch wel te hachele zijn. Als Capt.KRik bij de bushalte staat te wachten, brandt ie op een heel nare manier zijn tong aan de magnetron-opgewarmde saucijs… KUT! De bus komt, met naargeestig groen interieur en donkere beslagen ramen en vuil TL-licht. Het duurt een half uur voor we in Naarden zijn, en daar blijkt de trein pas na 14:00 te vertrekken. Dan maar een patatje uit de stations-resto, de patat is te ver doorgebakken en het vet oud Kut seg... Station Naarden lijkt altijd wel nattig, en het stinkt er altijd naar pis, echt een kutstation. Gelukkig komt de trein op tijd. Strakkies weer thuis, ken Capt.KRik van het station naar huis lopen in de regen…. KUT….

Posted by KRik @ 12:20 PM CST [Link] [6 reacties]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting