Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "uitspraken...."] [Index] [Next entry: "Droomverklaring"]

27-01-2004: "maximum"

Om je hartslag horloge goed in te stellen, moet je je maximum hartslag weten. nu is daar een formuletje voor, maar dat is een benadering. gelukkig meet het horloge ook je hartslag en onthoudt daarbij het gemiddelde en het maximum waneer je gaat trainen en de stopwatch aanzet. nu had Capt.KRik zondag een max gemeten van 203 (tijdens de eindsprint met Mavrtje). Dus fenogget maar ff twee rondjes van 2,5 km door het park renne en dan de eindsprint ingezet. Bij grote rondjes van meer dan 10 staat de hartslag meestal op 142-148, maar nu hield Capt.KRik hem op 160... dat valt nog nie mee, maar de 2 rondjes werden er uit geperst met nog een sprint aan het eind. pffffffffff de max hartslag is nu 233... zou dah wel gezond weze? ff het horloge weer opnieuw instelle op deze nieuwe waarde .. hoe gaat dat ook weer? ohh die Poolse handleiding die in het Nederlands is vertaald uit het Duits maakt het er nie makklukur op....

Reacties: 3 reacties

28 maart 2004:
"De Halve van Hoorn"

Meer info: www.avhollandia.nl

Geplaatst door Danny @ 29-01-2004 08:51

JW heeft de halve van Hoorn wel eens gelopen, maar daar doen dus 100 mensen aan mee oid... verder is er haast geen publiek, dus is er geen fuk aan... niet doen dus is de boodschap. Volgend jaar gaat we gewoon weer Egmond doene..

Geplaatst door Capt.KRik @ 29-01-2004 15:22

waar loop je nou eigenlijk voor ?
Toch voor jezelf, je conditie, de mooie omgeving en je contact met medelopers ...het persoonlijke gevoel.
Voor publiek en aandacht moet je de showbizz in, en niet aan hardlopen beginnen, en inderdaad zeker niet naar de Halve van Hoorn komen.
Enne, 100 deelnemers ? Je vergeet er een paar !
Nee, dan egmond, inderdaad erg leuk (ahum). Als onopvallende loper tussen 10000 anderen....da's echt gezellig ! je ziet geen fuck, de aandacht is voor de toppers, en dan is het nog koud ook !
Maar geeft niet hoor, ik loop liever met een paar enthousiaste sportievelingen door een mooie omgeving en geniet van de aandacht en gezelligheid dan dat er mensen tussen lopen die de boel afkraken....laat die inderdaad maar naar Egmond gaan....

Geplaatst door Roy @ 10-03-2004 23:35

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting