Maandag… - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: December 2003

Woensdag, December 17, 2003

CaptKRik_zet_post_op_small (11k image) aan_het_werk_small (7k image)
3:30u gaat de wekkert.. Wij eruit, snel de laatste spullen in de auto gekeilt, koffie zetten, Koters in slaapzak in de auto (met riemen om). En weg rijden we weer. Weg uit Zerf, Dag Rini en Bernd, het was weer heerlijk, 31 december moet Capt.KRik zijn auto inleveren, dus we weten niet wanneer we weer komen. Het sneeuwt en de wegen zijn spekglad, maar we komen veilig thuis om 11:30. Dan heeft Capt.KRik nog tijd om uit te pakken, doesse, broodje, tukkie van een kwartier en dan moet ie….. Postsorteren! Joepie! Werruk!
Tis harstikke leuk, beetje leuteren aan tafel, enveloppen/kaarten met de postzegel rechtsboven neerzetten (dat heet post opzetten), of enveloppen/kaarten die opgezet zijn in de stempelmachine invoeren, of gestempelde post in de sorteervakken zetten (en die vakken worden dan weer leeggehaald door de z.g. vakkentrekkers). En allemaal slap ouweneelen, dat kunnen ze goed hoor, Capt.KRik wordt danig uitgetest, maar staat zijn mannetje erg goed in dit soort omgevingen.
‘Savonds nog naar de kerstbijeenkomst van VX geweest. Capt.KRik is de enige van de mensen die ontslagen is, die is gekomen. Tis moeilijk… veel handjes schudden, veel horen dat het TOF is, of GROTE KLASSE, dat ik ben gekomen. Pfffffffffffffffffffffffffffffff eindelijk één van de directeuren gesproken, kunnen zeggen dat ik het zo slecht vind dat ze glashard staan te liegen over de toekomst die ze met het bedrijf voor hebben, want als de helft waar was wat Gerard (andere directeur) zei, dan had ik er nog gewerkt. En dat ik het heel slap vindt, dat niemand van de directie iets van zich heeft laten horen, dat zij blijkbaar de enigen zijn binnen het bedrijf die de cursus ‘brengen van slecht nieuws’ NIET gedaan hebben. Maar goed, ik was er en voelde me sterk. In de auto, op weg naar huis nog een beetje janke, maar Capt.KRik hep het idee, dat ie een grote vent was en ze kenne nou allemmal de pest krijge. Fedaagh en morge, de hele dag post sortere van 13:30 tot 23:00 het lefe is goed...

Posted by KRik @ 12:16 AM CST [Link] [8 reacties]

Bernd_und_Rini_small (11k image) Rini_rouge_small (6k image)
Capt.KRik beetje druk gweest. Van vrijdag toto maandag waren we in Zerf (klein dorpje bij Trier) bij Rini en Bernd. Toffe lui, heerlijk bezoek met verjaardag, film Nemo, wandelen in het bos en zwembad bezoek en eigen sauna! Mlien was nog mee naar een concert, terwijl Capt.KRik babysit speelde voor de 4 kinders en Harry Potter deel 5 heeft uitgelezen in 4 dagen. Yes! Wat leest ie tog snel!

Posted by KRik @ 12:01 AM CST [Link] [1 reactie]

Donderdag, December 11, 2003

Gister weer knutsel ochtend op school, rendiertjes aan sleetjes zitten plakken, kerststalletjes in elkaar vouwen. Heerlijk. Kom ik thuis, heeft Marlien 3 kilo rog gekocht voor 5 €. Ik zeg, 'ben je nou helemaal gek geworden!' en ga naar de markt om meteen nog 3 kilo te halen en 3 kilo verse makrelen voor 5 €, koopt die sukkel maar 3 kilo, en rog ken je haast nooit krijgen. Hahaha heerlijk hoor, stond ik de rest van de middag het vel van die roggen af te stropen. Handen helemaal kapot van dat vel, tis net of daar gemalen glas in zit. Maar voorlopig eten wij elke week gebakken rogvleugel, joepie! waddik met die makrelen ga doen weedik nonnie, maar het boek van Alan Davidson zal wel uitsluitsel geven

Posted by KRik @ 09:37 AM CST [Link] [2 reacties]

Maandag, December 8, 2003

rein_naar_de_bodem_small (24k image)
Als ReinieR moet zwemmen op zaterdag, heeft ie aan het eind even vrijzwemmen. Hier laat ie aan een vriendinnetje zien dat hij zijn zwemvliezen van de bodem kan opduiken (3,25m). Toen de vin een tijdje op de bodem lag, ging het drenkelingen alarm af! Hahaha, Iedereen in paniek, maar het was Reintje maar. Beter te snel afgesteld dat alarm, dan te langzaam....

Posted by KRik @ 11:27 AM CST [Link] [Reageren?]

Donderdag, December 4, 2003

tonnymemory_small (28k image)
Met ReinieR(8) doen we woordjes-memory met woorden als:”stoom, stroom, stom, sloom, dril, bril, duik, buik, etc.” omdat hij moeite heeft met bepaalde combinaties. Tonny(4) wil niet worden achtergesteld, en wilde ook een memory. Wij aan de slag met kaartjes met plaatjes en het woorden eronder. Neus, vis, doos, boos, sis, kortom het eerste nivo van Boom, Roos, Vis. Tonny brullen! Ze wilde geen plaatjes! Ze wil het lezen!. Wij weer nieuwe kaartjes gemaakt met alleen de woorden. En ja hoor, ze leest het allemaal.

Posted by KRik @ 10:36 AM CST [Link] [1 reactie]

Woensdag, December 3, 2003

KRiktietjes_small (10k image)
Capt.KRik had zondag in de koude regen zo vreselijk hardgelopen met zijn thermohempie aan, dat zijn tietjes (die door de kou zo hard waren, dat die er zowat een gat in sneden) helemaal stuk waren. Nu moest ie helemaal een stuk van zijn prachtige bos haar afscheren om er pleisters met lanolinezalf op te plakken. En het bevalt zo goed, Capt.KRik denkt er over om nu maar helemaal een smoothy(spreek uit smoesie) te worre! Dat zal goed staan op de kemping volgend seizoen!!! Ken ie naast de dame gaan zitte die ook smoesie is en die ze carpaccio noeme........ Lekker stel bij mekaar.

Posted by KRik @ 10:12 AM CST [Link] [5 reacties]

Dinsdag, December 2, 2003

gered_small (11k image) gered1_small (7k image)
We kregen plannen van de gemeente waarin staat hoe ze de bestrating en beplanting in de buurt gaan aanpakken. Tot onze horror staat ons boomje er ook op! AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH! en ik heb nog wel zoveel moeite gedaan om het schuurdak een beetje waterdicht te krijgen. Toch maar even de meneer gebeld die er over zou gaan. Hij moest erg lachen en zei dat ons boompje een heel bekend boompje was bij de groenvoorziening, en dat ze er niet over peinsten hem te kappen, maar ze waren vergeten hem van de tekening te halen. Pfffffffffffffffffff, tog ff goed daddik bel seg!

Posted by KRik @ 03:02 PM CST [Link] [2 reacties]

Maandag, December 1, 2003

Voor wat in Amerika is al gebeurd, waarschuwen zeeviskenners in Nederland nu. Het kleurige visje Nemo uit de film 'Finding Nemo', bleek zó populair dat veel Amerikaanse kinderen zèlf zo'n visje wilden hebben. Veel ouders konden de smekende ogen van hun kroost niet weerstaan en kochten er eentje. Maar helaas. In een kom met zoet water is het zeevisje toch een stuk minder grappig dan in de film. Het beestje heeft zout water nodig en dat vereist toch net iets meer kennis dan de gemiddelde goudviseigenaar in huis heeft. (Nu.nl)

Posted by KRik @ 03:47 PM CST [Link] [1 reactie]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting