Weer zo'n reactie.. - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: November 2004

Zaterdag, November 27, 2004

11 maanden na het posten, krijg je nog een reactie, lagge hoor hoe volslagen vreemden de weg weten te vinden naar KRiklog. Nu ging het weer over de film dogville. Ene Hendrik begrijpt niet waar de film over gaat. Najah! das tonnie so moeluk? Xou segge mense, gaat die film zien en leg het hem ff uit.

Posted by KRik @ 10:56 AM CST [Link] [Reageren?]

Donderdag, November 25, 2004

assie nou niet bestaat, dan weet ik het niet meer...

Posted by KRik @ 11:34 AM CST [Link] [Reageren?]

Woensdag, November 24, 2004

Fedaagh weer eens een lekker stukje gehold. Als voorbereiding op Egmond. Groot rondje Schellinkhout was de planning. Capt.KRik dagt daddut wel 20 km oid zou weze, maar het was 18. een uur en 3 kwartier. nog drie keer 5 minuten derbij en ik zou op 2uur 5 minuten zitten voor Egmond. Geen wereld tijd :-(. Maar ag, daar loop je lekkerder met al die anderen, en klotiger door het zware parkoers. er is dus nog nix over te zeggen. Lekker vriesweertje wassut wel, windstil enzo. Mlien ging mee op de fiets in het kader van de KRik/Mlien verzoenings kampanje. Ze kwam met zere billen en totaal verkleumd thuis. 10 km/u fietsen is geen pretje!

Posted by KRik @ 08:31 PM CST [Link] [Reageren?]

surprise voor school
ReinieR is nu in de leeftijd (9) dat ze een surprise moeten maken voor school. Een tennisracket moest het worden en dat is gelukt! Hiermee raak je elke bal!

Posted by KRik @ 05:39 PM CST [Link] [2 reacties]

Onze kinders (9 en 5) zijn niet gelovig, nooit geweest ook, voor hen is Sinterklaas een verklede man (behalve die van KRiks vorige werk, dat was hem dan weer wel, even). Maar ze zetten braaf hun schoen en zingen erbij, en er MOET een wortel en water bij geplaatst worden. Sinterklaasjournaal wordt ook driftig gevolgd.
Gister weer zover, schoen zetten. Zegt ReinieR (9) vanochtend: "Ik ben benieuwd wat er in mijn schoen zit". "Oeps!", denkt Mlien, en ze zegt: "Dan moet Sint er nog maar gauw ff wat indoen!". Komt ReinieR beneden, liggen er stickervellen onder hun schoenen (eigenlijk hadden ze hun skates gezet, daar kan meer in). Gaat ie de vellen netje in de skates stoppen, "want dan lijkt het echter voor Tonny (5)". En helemaal opgewonden over wat zij dervan gaat zeggen hè!. Gweldig die menging van geloof en ongeloof. De magische leeftijd is nognie voorbij, gelukkig.

Posted by KRik @ 03:00 PM CST [Link] [Reageren?]

Donderdag, November 18, 2004

Vandaag was Capt.KRik weer eens bezig met de foto's van en rond de begrafenis van zijn stomme broertje. Brengt wel weer een hoop teweeg in zijn hartje. Ksag net een websaait met foto's uit de 19e eeuw van overleeje kindjes. Het zijn pracht plaatjes, maar ze doen wel zeer.

Posted by KRik @ 04:52 PM CST [Link] [Reageren?]

Woensdag, November 17, 2004

Mlien heeft nu weer in der hoofd gehaald, dat ReinieR's leer/concentratieproblemen komen door gluten, zuivel en suikers..... Ook zou de BMR vaccinatie de schuldige kunnen zijn.... pffffffff nu wil ze hem gluten, zuivel en suikervrij laten eten, JOEPIE!!! en dat met de kerstdagen voor de deur... Glutenvrij is zowat het moeilijkste wat er is. en waarom? omdat er in een artikeltje stond dat er op een school voor dyslectische koters verbetering optrad nadat ze tarwe uit het dieet lieten. Huh? hebbik wat gemist?

Posted by KRik @ 11:13 AM CST [Link] [Reageren?]

Maandag, November 15, 2004

Capt.KRik is vanmiddag oom geworre van 2 niggies (Heidi und Gretl wrschnlk). Wel errugh KUT daddie zukkel van een broer der nie bij is.

Posted by KRik @ 07:02 PM CST [Link] [8 reacties]

Tonny (5): 'Pap, weet jij hoe ik mijn wimpers langer kan laten worden?'
KRik (44): 'ja hoor meisje, daar bestaat een spulletje voor, mascara heet dat, en er bestaan ook opplakwimpers.'
Tonny: 'Mag ik dat dan voor Sinterklaas?' (ze gelooft al niet meer echt)
KRik: 'Ja hoor, we zullen wel even zien.'
Hmmm, maar ff naar de rukpleister voor wat goekaupe meekuptroep... Dat worden andere schoenkedootjes as normaal...

Posted by KRik @ 11:11 AM CST [Link] [Reageren?]

Zondag, November 14, 2004

Mlien der vader (82) is altijd zo'n man effe snel dit, en effe snel dat. en hups, daar snijdt ie weer een puntje van zijn duim, of valt ie zijn arm weer even open aan een randje van de caravandeur.. Nu zou ie even een stukkie hout afzagen, geen tijd voor het veiligheids makser, hup! ff snel... Blok hout ketst af op de zaag, recht tegen zijn bril... hele gezicht blauw, gaatje in zijn oog (waarin dus ook kunstlenzen zitten, die net niet beschadigd zijn). Ligt ie daar in het ziekenhuis, wordt weer een stappenplan om dat te gaan repareren allemaal.... pfff, ff snel...

Posted by KRik @ 01:02 PM CST [Link] [Reageren?]

Woensdag, November 3, 2004

gofferdegoffer goeie filmmakert man.... Bijna niet kapot te krijgen. 6 kogelts, hij liep nog, nog meer kogels en ook nog gestoken......... das letterlijk when flesh and steel are one... En dan was het ook nog ramadan.

Posted by KRik @ 01:51 PM CST [Link]

Maandag, November 1, 2004

Capt.KRik heeft net het inburgerings examen gedaan op ad.nl, van de 30 vragen haddie der 20 goed, onvoldoende voor een verblijfsvergunningt! pfffffffff tog maar emigere dan?

Totaal goed van de 30 vragen: 20
Onze beoordeling:
Meer dan de helft goed, maar in onze ogen toch onvoldoende.
Bedankt voor het meedoen!

Posted by KRik @ 10:10 AM CST [Link] [2 reacties]

Capt.KRik woont sinds een paar dagen weer zu hause... Mlien vroeg offie weer kwam. Tis nonnie makkelijk. Mlien is nog erg bezig met het afbakenen van grenspalen..... Daar gebruikt ze dan van die grote betonnen heipalen voor, die worden eerst heel hard in de rondte gezwierd, en iedereen moet bukken en uit de weg springen. Glukkg had Capt.KRik zich hierop voorbereid door lang en vaak met de relasietherapiste te bellen. Ze zei dat ie zich nog maar een tijdje schrap moest zetten, maar dat het wel over zou gaan... Pffff pijn in me rug krijg ik der van. Woensdag maar weer hardlopen, want nog maar twee maandjes en dan.......

Posted by KRik @ 09:39 AM CST [Link] [1 reactie]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting