Dolfijn of Kabeljauw? - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: November 2003

Zondag, November 30, 2003

nonnooit zoveel monovinne bijmekaar geziene gracieus schoten de leden door het water Mo6 messe grote rooie fles beetje uitpuffen aan de kant Edwin Kanters geeft uitleg aan Mavrtje Waar doet het zeer Mavrtje klaar voor onder water hier kon edgar het nog winnen van wendy Mo6 in se nieuwe pyjama
Donderdag hadden we vinzwemtraining van Edwin Kanters (wereldberoemd in vinzwem land). Het was erg druk op de training en iedereen voelde zich een dolfijn (terwijl de vorm van die vin meer op de staart van een kabeljauw lijkt, maar dan zonder alle finnesse die er in een vissestaart zitten. De leden waren het bad niet uit te meppen, ondanks de blaren, terwijl ze normaal al een kwartier voor het eind van de training om bier liggen te schreeuwen......... Mo6 nam als afsluiter een ice tea en kreeg een kras lot er bij. Hij won een Tea Shirt (dat meer om een pyjama shirt leek, dus ruilde hij het om voor een meidenshirt, en gaf dat aan Piet (die het rondje had gegeven)).

Posted by KRik @ 09:12 PM CST [Link] [2 reacties]

Donderdag, November 27, 2003

Reinier_met_zijn_klimpiet_small (9k image) weerbaar_small (15k image)
En toen was het weer woensdag knutsel dag op school, daar was Capt.KRik met één ander vader bezig om pieten te plakken.... oh ja en een hele hoop moeders dus..... Het was de bedoeling, dat ReinieR een Piet maakte die in een soort bruggetje stond. Maar omdat het karton te slap was, zakte hij door (tlijt Capt.KRik wel hihi). Dus verzon Reintje een klimpiet, die in een touw klom. Met een pijperager werd een enterhaak gefabriekt, en zo werd deze Piet de mooiste van de school en moest Capt.KRik er nog één maken als voorbeeld voor volgend jaar. Goeie actie was het. [more]

Posted by KRik @ 10:25 AM CST [Link] [Reageren?]

Capt. Krik vreselijk hardgelopen.... 2 uur 8er mekaar, maar moet wel, in januari komt Egmond eraan!
lichtvervuiling_small (9k image)
Toennie terugkwam viel hem op dat bij alle kastanjes de blaadjes rond de lantaarnpalen er nog aanzaten. Die denken dat de dagen nog niet korter worden natuurlijk! Moeje nagaan hoe groot dat effect in het Westland is met al die verlichtte kassen.

Posted by KRik @ 10:18 AM CST [Link]

Jaja, de volgorde klopt nie van de logs, maar Capt.KRik beetje chaotisch, altijd gweest ook....
pompoenen1_small (10k image)
Mlien vindt kaarsen maken errugh leuk, dus af en toe wordt de keuken één grote bende. Grote pan kaarsvet, ballon vullen met water, een touwtje erom binden zodat de ballon aan alle kanten uitpuilt als een pompoen, en dan maar dompelen in het kaarsvet en af laten koelen. Pas op dat het kaarsvet niet te heet is, anders gaat ie stuk, en je wilt niet weten wat een bende het geeft als er water in een pan met kaarsvet van 120 graden komt! (Capt.KRik weet het nu). als je een flinke laag erop hebt, kan de ballon stuk, en dan kun je hem verven met gekleurd kaarsvet. Als ie klaar is, kan er een theeliggie in op een laagje zand. Tadaaaaaaaaaah!!!!!
pompoenen2_small (18k image)

Posted by KRik @ 10:09 AM CST [Link]

pffffffffffff Capt.KRik legt harstikke 8er messe log!
ff snel poste!
Maandag waren we met zijn tweetjes naar de film Frida over het leven van Frida Kahlo, een mexicaanse kunstenares. Ze hebben na haar dood zelfs een godsdienst opgericht met haar als de enige god.... Ze werd gespeeld door Salma Hayek, dus het was ook nog eens een fijn schouwspel (potverdikke, lekker ding zeg). Fijne film hoor, en dan bij het filmhuis, met eten vooraf (mexicaans met veel pit en veeeeeeeeeel verse koriander zoals het hoort). De film is een must (Salma Hayek speelt een keertje niet het vrouwtje in nood dat gered moet worden door stoere held) en daarna wil je aldoor maar meer weten over wie die Frida eigenlijk was.

Posted by KRik @ 09:58 AM CST [Link]

Zaterdag, November 22, 2003

gekkenhuis gekkenhuisinhetdonker_klein (4k image)
Vond ik ze vorig jaar al vroeg, nu is het eind november en de kerstmannen staan al op het dak! en die man kan haast niet lopen, die rijdt in zo'n invalide boostertje rond. Maar wel op de ladder een hele dag! Als het donker is, is het pas helemaal een gekte!

Posted by KRik @ 02:04 PM CST [Link]

Donderdag, November 20, 2003

tonnyschrijft_klein (13k image)
Tonny(4) heeft inene belangstelling voor schrijven. Dan roept ze: 'Hoe schrijf je de b?' En wij leggen het uit, of we doen hem voor. Had ze dit zomaar in der eentje zitten schrijven...

Posted by KRik @ 12:34 PM CST [Link] [1 reactie]

Maandag, November 17, 2003

op de deurmat......
Pfffffffffffffffffff glukg nie noggeen aanslag! ReinieR is 8 geworden en krijgt nu een sofinummer! joepie! hij bestaat echt!

Posted by KRik @ 08:48 PM CST [Link] [3 reacties]

Woensdag, November 12, 2003

11november2003_small (17k image)
Met Sint Maarten. Zoals je kunt zien werd Tonny wel een beetje miszluk na al dat snoep, maar ja, zo veel mogelijk eten op de eerste avond en dan tanden poetsen is beter dan steeds weer snoep eten. ReinieR vond dahk wel gnoeg foto's had gemaakt.

Posted by KRik @ 10:01 AM CST [Link] [Reageren?]

Dinsdag, November 11, 2003

Nog een voordeel van werkeloos zijn, is dat je nadat je de koters op school hebt getrapt, ff snel je hardloopspullen aan kan doen en een stukkie renne! Dus zo gezegd zo gedaan.. Maar Capt.KRik was nog geen 500 meter op weg of zijn enkel deed zeer! Niet zeuren gaat wel over als ie warm wordt, maar nee hoor, als ie wandelde, geen last, maar zodra die ging lopen ging het steeds meer pijn doene.....Moest arme Capt.KRik een kilometer terug lopen in zijn snelle ren outfit, zonder zweet en helemaal niet moe. das bale zeg....

Posted by KRik @ 04:15 PM CST [Link]

Zaterdag, November 8, 2003

buitenkraantje_small (11k image)
mooi hè?

Posted by KRik @ 05:04 PM CST [Link] [7 reacties]

Donderdag, November 6, 2003

Strijd om boterham komt leraar op slaag te staan

Opnieuw is in Amsterdam een leraar slachtoffer geworden van agressief gedrag van leerlingen. Een 16-jarige leerling van een middelbare school blijkt deze week te zijn opgepakt, omdat hij met anderen een leraar had geslagen en geschopt.
[more]

Posted by KRik @ 03:31 PM CST [Link] [3 reacties]

Werkgevers krijgen steeds vaker te maken met 'spooksollicitanten'. Dat zijn uitkeringsgerechtigden die alleen maar solliciteren om hun uitkering te behouden, niet omdat zij echt de baan willen.
Daarom wil werkgeversorganisatie MKB-Nederland dat er meldpunten komen waar werkgevers slechte ervaringen met sollicitanten kwijt kunnen. "Het verschijnsel is niet nieuw'', zei donderdag A. van Delft, coördinator sociaal beleid van het MKB. "Maar wij krijgen de laatste tijd wel vaker signalen hierover van werkgevers.''
[more]

Posted by KRik @ 03:21 PM CST [Link] [1 reactie]

Hele woensdagochtend UFO lampions gemaakt met de klas van ReinieR. Stuk of acht super snelle kids die al beginnen te knippen voor je ook maar iets hebt uitgelegd. En wie heeft ooit verteld dat behang plak een geschikte lijm is voor kinderen?
ReinieR_maakt_ufo_small (8k image) ReinieR_maakt_ufo1_small (7k image) [more]

Posted by KRik @ 09:25 AM CST [Link] [2 reacties]

Lekker met je vrouw naar Ikea!
Nieuw kleed gekocht. Capt.KRik moest ff slikke toen ie het patroon zag, maar het past wel errugh mooi in de kamert...
ikea1_small (8k image) ikea2_small (7k image)

enneh... NIET MET SCHOENEN EROP! EN GEEN SAP DRINKEN BIJ HET KLEED!

ikea3_small (3k image) ikea4_small (6k image)

Posted by KRik @ 09:17 AM CST [Link] [3 reacties]

Maandag, November 3, 2003

Nadat Capt.KRik met Maartje een uur had hardgelopen (vanaf half nege soggus al) en we het onbijt achter de kiezen hadden toog de hele KRikfam naar het zwembad! Joepie! Dat was nu eens een idee waar niemand was opgekomen.... Heel Hoorn (meer dan 60000 man (met vooral veel tatoes) en vrouw (met vooral veel navelpiercings) en koters) was er ook. Gelukkig was het in het diepe bad het niet zo druk, dus daar kon Capt.KRik wel ff spele met se favoriete zoontje.
kids in de waterhoorn) reiniermat_small (8k image)
Lekker over de mat renne en oefene met van het startblok duike en so. Se liefste dochter kan ook al goed zwemmen, maar ze moet wel zwembandjes om en zwemvliezen aan, veel van de glijbaan en oefene van de kant springe zonder bang te weze. Tonny vond dat ze een beetje te weinig drijfvermogen had en mat zichzelf nog een paar extra luchtkamers aan...Of zou ze een beetje last hebben van te weinig hormone?
CaptKrik gaat ten onder) tonny with tits)
Na een paar keer van de glijbaan te zijn gegaan en een paar keer te water te zijn geflikkerd bleek Capt.KRik een groot gat achterin zijn zwembroek te hebben! En Mlien maakte zich zorgen om het labeltje dat uit se zwembroek stak. Shitterdeshit, weer een nieuwe broek voor Snikkelkaas frage. Maar wel goeie zondag oggent bestedingt. Daarna thuis nog lope klusse en de buitenkraan doet het en lekt niet. Drie hoeraatjes voor Capt.KRik! 1 2 3 hoera (buitekraan komp op volgende entry hoor.)

Posted by KRik @ 08:19 PM CST [Link] [5 reacties]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting