8... - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Oktober 2004

Vrijdag, Oktober 29, 2004

Hoe toevallig is het als je vier keer een klok ziet stilstaan. Vier keer is de som van de cijfers 11. Wel toevallig. Waar staat elf voor? KRik weet het niet. Maar dan gaat ze verder, vier keer elf is acht énen, of 2 vieren. tel dat bij elkaar op en je hebt 8! en 8 staat voor oneindigheid! Joepie! we hebben iets heel belangrijks meegemaakt! (Capt.KRik vraagt zich af waarom de acht voor oneindigheid staat (ja hèhè, het oneindig teken op zijn kant) maar hoe doen de chinezen dat dan, of de thai? of de moslims? daar is de acht wel een heel ander teken).
Pffffff wahn gelul in de ruimte zeg! En daar moet Capt.KRik dan een serieus gesprek mee voeren?

Posted by KRik @ 06:20 PM CST [Link] [1 reactie]

Woensdag, Oktober 27, 2004

They say it to you when they really really hate you in the east...
"May you live in interesting times..."
Dit zijn van die interessante tijden, dat je zoontje vraagt of je blijft, of dat je weer weg moet... en als je dan zegt dat je weer moet gaan, dat ie dan moet huilen.... Hmmmm Capt.KRik zit wel even heerlijk in zijn slachtofferrol. En dan zit je in dat huisje van die vriendin (die echt haar best doet om je niet lastig te vallen, ze is echt lief hoor ze doet haar best om ff bij der vriendje te hokke). En dan komen zij en haar vriendje langs op het moment dat je wilt koken en eten voor jezelf. En echt, ze doen geen kwaad, ze komen niet echt op je terrein, maar goddegoddegod, wat voel je je dan als een indringert. Capt.KRik moet echt iets voor zichzelf gaan zoeken.... kwor gek in dit huis...

Posted by KRik @ 11:49 PM CST [Link] [1 reactie]

Maandag, Oktober 25, 2004

koffert (26k image)
Vorige week was Capt.KRik met Mlien naar Amsterdam om weer eens een beetje te kijken hoe we het met elkaar konden vinden zonder de koterts... Heerlijk gegeten bij Pasta e basta. De twee dagen waren eigenlijk wel redelijk geslaagd, maar nu zit Capt.KRik toch niet thuis. Deruit gegooid door Mlien.. Voorlopig zegt ze, om rust te krijgen en de ruzies uit te praten bij de relatie therapie. Slapen in een vreemd bed (groot woord voor een paar matrassen op de grond). Wonen in het huis van een ander, tussen de verhuisdozen van een ander. Leven uit een koffer...... pffffffffff wat is er tog almal gebeurd zeg?
Steej tjoened!

Posted by KRik @ 02:26 PM CST [Link] [4 reacties]

Maandag, Oktober 18, 2004

niet roken in dit gebouw
Tja, hij rookt niet in het gebouw...

Posted by KRik @ 05:07 PM CST [Link] [6 reacties]

Donderdag, Oktober 14, 2004

gekken (19k image)
En ze zijn weer bezig hoor!

Posted by KRik @ 10:44 AM CST [Link] [4 reacties]

Dinsdag, Oktober 12, 2004

streekbos1 (5k image) streekbos2 (5k image) streekbos3 (4k image)
Afgelopen zondag met de schoonfamilie wezen wandelen in het streekbos beetje saai bos issut, niet zoveel paddestoelen te zien, zoals hiero, maarja, het is dichtbij en de koters konden spelen. Eerst koffiedrinken bij opa en oma, en dan op weg. Capt.KRik kreeg wel weer even het gevoel dattie van de kouwe kant was, toen hij een broodje wilde smeren voor de koters. Mogt ie van Opa dus niet eigenhandig in de koelkast....... Najah, hij is 82 en kan niet zo goed tegen vreemdelingen op zijn terrein moeje maar denke (Capt.KRik is pas 14eneenhalf jaar onderdeel van die kouwe kant, dus dan ben je wel een heel erge vreemdeling).
In het bos wel mooie libelle gezien en nest van staartmeesjes (stom, geen foto gemaakt). Kindjes konden spelen en daarna sjinees gehaald. Tog wel een aardige dag die de banden weer even aantrekt.

Posted by KRik @ 01:46 PM CST [Link] [3 reacties]

Vrijdag, Oktober 8, 2004

op weg van school naar huis zingt Tonny (5)

'On and on the rain will say How fragile we are How fragile we are'

Daar hebben we onze Sting weer, meebie moet Capt.KRik die begrafenis cd ff verstoppe....

Posted by KRik @ 03:39 PM CST [Link]

Donderdag, Oktober 7, 2004

De radiowekker gaat aan. tis weer tijd. Godallemachtig wat heb ik geen zin vandaag........ Naar beneden, thee maken, brood snijden, tafel dekken.... Naar boven, kindjes wakker maken, ReinieR staat al onder de douche, Marlien isser net onder uit. Tonny wil niet uit bed komen. Discussie over dat ze eerder in bed moeten liggen, want ze worden steeds maar niet wakker... Aan het ontbijt heeft niemand trek, eten tergend langzaam. Uiteindelijk komen we er 8er dat Mlien tijdens het instellen van het alarm, haar wekker een uur vooruit heeft gezet gisteravond (en ik vond het ook al zo donker!). Geen wonder dahk zo sjaggerijnig ben. Najah, tijd over om uitgebreid te douchen, scheren, haar laten knippen en de koters mogen nog even Sesamstraat en jeugdjournaal in de herhaling zien. Morgen maar weer op de wekker van Capt.KRik vertrouwen die via zo'n radiosignaal altijd gelijk loopt!

Posted by KRik @ 09:32 AM CST [Link] [Reageren?]

Woensdag, Oktober 6, 2004

Pims_wiegje_small (4k image) was het weer een dag met veel gejank... Oma Reina (schoonmoeder van Capt.KRiks zus Sacco) werd uitgevoeren vanuit dezelfde kerk als Pim (KRikbro). Roerende speeches, er werd ook weer gelachen. 'smiddags nog ff bij Pim weze kijke, het graf lag vol bloemen van mensen die er op zijn verjaardag nog waren geweest nadat KRik en de rest al weg waren. Savos Christiane maar eens gemeeld (die is zwangert van een tweeling van Pim........). Kreeg deze foto terug, het wiegje is klaar, hep Pim zelluf nog ingelege fedikke.....

Posted by KRik @ 11:23 AM CST [Link] [Reageren?]

captkrihandgesgreve_small (10k image) via yoshe.

Posted by KRik @ 11:03 AM CST [Link] [Reageren?]

Dinsdag, Oktober 5, 2004

Marlien ligt in bed met een roze doorschijnend nachthemdje aan, haar zwangere buik en melkborste knappen er haast uit, de knooppies van vore houwe het haast nie meer. Een roze stringetje van kant verdwijnt in het niets onder haar buik. 'Rikkie' roept ze hitsig, 'Rikkie!, kom dan'
Capt.KRik heeft net zijn handen onder ijskoud water gewassen en besluit haar eens flink in haar ribben te kietelen.......... Fint se nie fijn...........
Dan wordt ie wakker. Marlien heeft weer haar beige VX T-shirt aan en KRiks handen zijn gewoon heel warm en hij heeft haar helemaal niet gekieteld. (godenzijdank isze ook nie swangert!). Tis 5 uur sogges.
Wat betekent dit nou weer? Dahk der nie begrijp oid? Dah wissik tog al?

Posted by KRik @ 05:35 PM CST [Link] [Reageren?]

Maandag, Oktober 4, 2004

heilo kids op boombank Tonny en beuk
Zondag kiddodag. Reinier schopte meteen stennis toen we aankondigden te gaan wandelen in het bos. Tot we op het idee kwamen Indy mee te nemen. (Indy is een vriendje die ook vaak met een ander jochie speelt, maar daar heeft ReinieR een hekel aan, nu had ReinieR hem dus de hele middag voor zichzelf). En als we normaal altijd twee klagende puffende 'mag ik op je nek pap' kinderen meezeulen op zo'n zondag, hadden we nu drie spelende rennende actieve koters mee. en ook fijn natuurlijk dat er zoveel paddestoelen waren dat je moest oppassen ze niet te vertrappen.

Posted by KRik @ 09:39 AM CST [Link] [Reageren?]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting