Missie..... - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Augustus 2004

Dinsdag, Augustus 31, 2004

zerk randjede steen zelf
Vanavond weer eens een bijzondere taak.... Even kijken naar de grafsteen van Capt.KRiks moeder... Die moest er namelijk even vanaf, toen ze zijn broertje moesten begraven. Wel vreemd om de zorgvuldig uitgezochte steen van je moeder zo op een trolley te zien staan, en het randje op een andere plek op een andere trolley...
Ja, en nu dan? Veel ruimte op de steen van Ma is er niet om er vanalles bij te schrijven. Meebie een steen met een interactief computerscherm, waar je vanalles van Pim kunt zien! Met een zonnepaneel en een WiFi punt! Vetcoolgaaf!
We weten het nog even niet, we denken er nog even over... gelukkig gaan ze volgende week in ieder geval even het spul van Ma terugplaatsen op het graf, voelen we ons tenminste niet meer zo op bezoek bij een hoop zand. Wordt het weer een beetje het tuintje wat het steeds was...

Posted by KRik @ 09:04 PM CST [Link] [3 reacties]

Capt.KRik mag graag in zijn blootje rondlopen in Midwoud, maar denkt er nu over om te verhuizen naar Barcelona...

Posted by KRik @ 03:58 PM CST [Link] [2 reacties]

Vanochtend weer een (klein) rondje Bobeldijk gelopen, toch weer goed voor een uur en 20 minuten in de benen. Volgende week een groot rondje (das een uur en drie kwartier daggik). Wel zeventig keer een fikse hoosbui derover zeg! pffffffff, maar toch lekker (als je thuis weer onder de douche staat).

Posted by KRik @ 12:56 PM CST [Link] [5 reacties]

Maandag, Augustus 30, 2004

fenna_2e_prijs (9k image) Buurmeisje Fenna kwam de beker laten zien die ze met handballen had(den) gewonnen. Apetrots natuurlijk. Twas alleen geen beker, want de deksel kon der nie af. Nou ja, een bokaal dan.. Of is die ook bedoeld om uit te kunnen drinken eventueel. Naja, twas in elk geval prijs.


fenna kwam al eerder voor op de saait van Capt. KRik. Hiero bijv. En bijv. hiero.


Posted by KRik @ 07:28 PM CST [Link] [Reageren?]

maje_small (8k image) maje2_small (6k image)
Als je een tijdje niet op de camping bent geweest, omdat het steeds zo regent, kom je wel eens voor verrassingen te staan. Zo zit de wespenval vol met dode vliegen, maar er zitten ook levende maden in! Die worden dan weer vliegen, kunnen er niet uit, gaan dood, komen er weer maden om die weer op te eten..... hoe lang zal dit door gaan?

Posted by KRik @ 12:08 PM CST [Link] [2 reacties]

Vrijdag, Augustus 27, 2004

De laatste tijd zit Capt.KRik niet zo lekker in zijn vel. Sinds vorig jaar had ie al een midlifecrisis gevoel (je weet wel, je laat je haar in een staart groeien, trekt een leren broek aan, koopt een motor en neukt een meid van 18). Toen werd ie ontslage bij VX, ReinieR werd gepest op school (de school deed er dus echt NIETS aan). en toen ie dacht dat het weer een beetje ging, werd zijn broertje in Afghanistan overhoop gepaft. Dus nu loopt Capt.KRik in de ziektewet sinds 2 juni. Tijd voor de keuring. Aan het bureau van dokter Khalid breken de dammen door en zit Capt.KRik alleen nog maar te janken, niet dat ie dat wil hoor, maar het gebeurt gewoon. De dokter vindt dat hij nog maar even in de ziektewet moet blijven.
Met een klotegevoel gaat Capt.KRik Alkmaar in. Zijn hier nog leuke winkeltjes waar ie zich een beetje een goed gevoel kan kopen? Uiteindelijk terug bij het station, zeiknat van de regen, ziet Capt.KRik een AKO (Alkmaar is egt NIX). Gelukkig hebben ze een Dirk & Desiree van Hein de Kort, die Capt.KRik nog niet in de kast heeft staan. Lekker lezen op een bankje.... Nietsvermoedend zit Capt.KRik daar, als er inene een enorme vogelkak in zijn nieuwe boekie wordt gekwakt. Het lijkt wel of er een koe vleugels heeft gekregen! De smerige rat met vleugels (stadsduif) peert hem meteen, alsof ie wel weet dat dit niet door de beugel kan.

Capt.KRik is errugh sjagrijnigh......... Grrrrrrrrrrrrr.

Posted by KRik @ 11:41 AM CST [Link] [5 reacties]

Donderdag, Augustus 26, 2004

ff een gave saait seg!

Posted by KRik @ 04:00 PM CST [Link] [2 reacties]

Woensdag, Augustus 25, 2004

zeeland_in_augustus (14k image)
Terwijl Nederland overspoeld werd door water, zocht Capt.KRik het water (en de zon!) op in Zeeland. Het was weer eens tijd om te zien of ie duiken nog wel leuk vond. Dus fijne buddy uitgezocht, en wegweze! [more]

Posted by KRik @ 09:59 AM CST [Link] [2 reacties]

Dinsdag, Augustus 17, 2004

op van die ouwe logs van KRik. Leuk hoor

Posted by KRik @ 03:56 PM CST [Link] [Reageren?]

komen zo uit Finding Nemo!

Posted by KRik @ 12:02 PM CST [Link]

Zondag, Augustus 8, 2004

ff hier klikke, tijd instelle en op 'start slideshow' klikke.

En wordt Hare Krishna as je een leptop koopt!

Posted by KRik @ 01:39 PM CST [Link] [1 reactie]

Vrijdag, Augustus 6, 2004

sohee, wahn leuke grap voor die Rik.
verder kreeg Capt.KRik nog een verklaring voor de droom met de travestiet.... Wel grappugh dajje dan nog een reactie krijgt in augustus, op iets dajje in januari op het web hebt gepleurt.
Zal ie MariŽlle vragen of ze de ander dromen ook verklaart? Laatste tijd wel heftige dromen waarin Capt.KRik kan vliegen (en 8ervolgd wort)... Weinig dromen over heerlijke vrouwen overigens...

Posted by KRik @ 10:04 PM CST [Link] [1 reactie]

Dinsdag, Augustus 3, 2004

captkrik_in_spijkersgrif (11k image)
Dit is Babylonisch spijkerschrift. Meebie moet Capt.KRik eens bij zijn kleine zussie gaan vragen wat er van klopt, die heeft tenslotte klassieke talen gedaan... Sterker nog, die geeft er les in.

Posted by KRik @ 03:27 PM CST [Link] [Reageren?]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting