Training geven: - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Augustus 2003

Vrijdag, Augustus 29, 2003

buddie-breathen met zijn drie-en
Aan training geven heb ik meestal de schurft, maar gister was ik zo op dreef om iedereen zo weinig mogelijk boven water te laten zwemmen, dahk der nog lol in kreeg ook.

Posted by KRik @ 09:43 AM CST [Link] [5 reacties]

fenna heeft een pompoen
Van een zaadje dat Fenna(10) bij een of ander blad kreeg is dit het resultaat...

Posted by KRik @ 09:23 AM CST [Link]

Uitgegeven: 28 augustus 2003 23:42

DALLAS - Artsen van een ziekenhuis in het Noord-Texaanse Wichita Falls hebben donderdag overeenstemming bereikt over een schikking met een 67-jarige man wiens penis zij per ongeluk hebben verwijderd tijdens een blaasoperatie in 1999. De advocaten van het slachtoffer hebben niet bekend gemaakt hoeveel hij heeft ontvangen voor het verlies van zijn jongeheer.(NU.NL)

Posted by KRik @ 08:42 AM CST [Link]

Donderdag, Augustus 28, 2003

takkie van 2 cm lang
We hebben weer 2 jonkies, en dat was ook wel nodig, want door het spuiten met anti-vlooienspul waren er aardig wat naar de eeuwige klimopvelden vertrokken..... Nu opletten, anders hebben we een bevolkings explosie.

Posted by KRik @ 12:19 PM CST [Link]

draverij_small (21k image)
voor vitamine c", zei Marlien tegen me, alleen vergat ze te zeggen dat het filiaal verhuisd was. Zo kwam ik terecht op de korte baan harddraverijen in Hoorn. So hee! dah gaat hard! en je kon er gokken ook... ging veel poen in om zo te zien. ruiken lekker, paarden.

Posted by KRik @ 12:16 PM CST [Link] [Reageren?]

Woensdag, Augustus 27, 2003

ReinieR-en-zijn-boek_small (10k image)
Typisch beeld als ik thuiskom na mijn werk.. ReinieR met zijn neus in zijn favoriete boeken: Asterix!

Posted by KRik @ 11:07 AM CST [Link] [3 reacties]

Dinsdag, Augustus 26, 2003

Gisteren aan tafel met de kindjes erover gehad, dat sommige mensen heel dichtbij je staan, terwijl ze wel ver weg zijn, zoals Pim. ReinieR(8) noemde ons op, en Pim, en zijn vriend Joep, die nu in Schagen woont. Tonny(4) had het met Opa en vooral Oma zei ze.
ReinieR vond die weer een beetje verder weg. Ze hadden het aardig in kaart.. Grappig dat je met van die kleintjes toch over zulke grote dinge kunt praten.

Posted by KRik @ 09:48 AM CST [Link] [Reageren?]

Capt.KRik gister even bij de supermarkt houtskool halen.. "eten we nou alweer barbeknoei papa?" Sag dat de zonnebloeme maar 1.50 kostten. 2 bossies meengenome. Altijd fijne smeerolie voor de relatie, zonnebloeme.... Komt ie thuis, hep Mlien ook zonnebloeme voor Capt.KRik gekog! Das fijn, grote bos zonnebloeme....

Posted by KRik @ 07:53 AM CST [Link] [7 reacties]

Maandag, Augustus 25, 2003

Een dove Braziliaan met oorpijn heeft een wel zeer pijnlijke vergissing gemaakt. De 39-jarige Valdemar Lopes de Moraes is per ongeluk gesteriliseerd. De man dacht dat hij werd omgeroepen terwijl de artsen ene Aldemare Aparecido Rodrigues opriepen. Ook toen artsen in plaats van zijn oor in een heel ander gebied begonnen te opereren, kreeg hij geen argwaan. Hij vermoedde dat zijn oorinfectie inmiddels zijn testikels had bereikt. Auwie!

Posted by KRik @ 03:08 PM CST [Link]

Vrijdag, Augustus 22, 2003

Komt Rein, de buurjongen (16) bij ons, hij is Harry Potter deel 4 aan het lezen. Wil ie weten wie het duistere teken nou heeft afgestoken tijdens het WK zwerkbal...
Zegt ReinieR (8) Oh, dat was de zoon van Barto Krenk, die heet ook Barto Krenk, maar verder komt ie niet zoveel in het verhaal voor, alleen aan het eind, dan is Dwaaloog Dollemans eigenlijk die zoon..... [more]

Posted by KRik @ 09:32 AM CST [Link] [5 reacties]

Woensdag, Augustus 20, 2003

Nou mag je ook al geen konijnen meer gebruiken.... wat maakt dat nou uit, koeieleer zonder haar, of konijneleer met haar...

Posted by KRik @ 04:06 PM CST [Link]

Het slaapdorpje Umri in het Noorden van India telt niet meer dan achthonderd inwoners en maar liefst veertig paar levende tweelingen. Genetici starten een DNA-onderzoek naar dit bijzondere fenomeen.
(Planet.nl)

Posted by KRik @ 11:02 AM CST [Link] [Reageren?]

Dinsdag, Augustus 19, 2003

Zou je niet verantwoord op walvissen mogen jagen en wel ONverantwoord de zee mogen leegvissen?

REYKJAVIK - De Verenigde Staten hebben IJsland gedreigd met een handelsembargo omdat het land voor het eerst sinds veertien jaar weer op walvissen jaagt. Het dreigement volgde kort op de mededeling van het IJslandse Instituut voor Marien Onderzoek (IMRI) dat de walvisvaarders maandag de eerste dwergvinvis aan hun harpoen hebben geregen.
[more]

Posted by KRik @ 08:52 AM CST [Link] [8 reacties]

Maandag, Augustus 18, 2003

KRik-en-Mavrtje_small (10k image)
Zaterdag waren Maartje en Capt.KRik al om kwart over 7 (sogges!) op weg naar Zeeland. Je ken wel zien hoe wakker we deruit zagen. We reden maar 33 keer de verkeerde kant op, maar ja, dan moet je ook maar niet zo veel kletsen. Eindelijk kwamen we dan aan op de "camping" in de buurt van Kerkwerve. Beetje kale boel, maar lekker goekaup. Geen tijd om de tent op te zetten, DUIKEN! Nog ff voorgesteld aan de mededuikers, Ron, Hans, Lodewijk (snoring is my middlename), Hans en Bert. Jesca en Cor kenden we al, nou ja, één keer gezien , maar via de weblogs toch heel bekend geraakt. [more]

Posted by KRik @ 11:26 AM CST [Link]

Vrijdag, Augustus 15, 2003

WASHINGTON - Wetenschappers hebben een nieuw bacterieachtig organisme ontdekt, dat hogere temperaturen kan weerstaan dan elk ander organisme en ijzer gebruikt om zijn voedsel te verbranden. Deze ontdekking leidt tot nieuwe inzichten over de tijd waarin leven op aarde is ontstaan, aldus de onderzoekers van het Universiteit van Massachusetts in het wetenschappelijke tijdschrift Science van deze week.
(NU.NL) [more]

Posted by KRik @ 02:56 PM CST [Link]

biergister_small (8k image)
De trainingsavonden op donderdag zijn weer begonnen, Jippie! Twas weer gezellie gister.....

Posted by KRik @ 01:35 PM CST [Link] [2 reacties]

Donderdag, Augustus 14, 2003

mond-en-klauwzeer (22k image)
Reintje en Tonny hebben in het laatste weekeinde van de van de vakantie kinderzeer opgelopen............... Gevolg is dat ze niet naar school mogen en ik nu een daggie thuis kan babysitten..... zeeeeeeeeeeeeer besmettelijk. meebie toch maar goed dat Mavrtje niet bij me in de tent wil hihihi.....

Posted by KRik @ 10:38 AM CST [Link] [1 reactie]

Woensdag, Augustus 13, 2003

Huw Robson met een prototype van de fotobril
Om je heen kijken en zonder je zorgen te maken over compositie of belichting zoveel foto’s maken als je wilt. Zoveel achter elkaar dat je er zelfs een filmpje van kunt maken als je ze snel na elkaar vertoont.
Met een klein lensje boven de neus kunnen voortdurend foto's worden gemaakt.
[more]

Posted by KRik @ 10:50 AM CST [Link]

Voor het eerst stamcellen gekweekt in Groot-Brittannië

Uitgegeven: 13 augustus 2003 07:48

LONDEN - In Groot-Brittannië zijn voor het eerst menselijke stamcellen gekweekt. Onderzoekers van het Kings College in Londen, die het wetenschappelijk succes woensdag bekendmaakten, zeiden de cellen te gaan gebruiken voor onderzoek naar behandelingen voor met name de ziekten Parkinson en diabetes. Dit meldde de BBC.
(NU.NL)
[more]

Posted by KRik @ 08:46 AM CST [Link] [Reageren?]

Dinsdag, Augustus 12, 2003

fijne meel
Krijg ik ineens wel een stuk of zes van dit soort meeltjes..... [more]

Posted by KRik @ 08:13 AM CST [Link] [5 reacties]

Maandag, Augustus 11, 2003

kalkoen en pauw en kalkoen en kuikens
Vertel nog één keertje die mop van die kalkoen die de pauw wou....

Posted by KRik @ 05:18 PM CST [Link] [3 reacties]

Niet alleen op de weg, maar ook in me kop..... Valt nie mee hoor, zo'n eerste dag.

Posted by KRik @ 08:37 AM CST [Link]

Capt.KRik hep een nieuwe KRikc@m! Hij is blij! Tis een dingetje van nix, maar hiero een paar voorbeeldjes van wat ie ken! En doe nog maar een uitroepteke! Der zit macro op en een flipsertje en een microfoontje en 3 resoluties (1280X1024, 1024X768, 800X600), en per resolutie 2 maniere van compressie, en je ken filme met gluid, en alleen gluid opneme, en hij is klein en mooi.........
Capt.KRik hep gewoon geen tijd om te weblogge, alleen maar om te spele. Hele dag bezig met experimentjes. Alleen de close-up en macro stand geven het probleem dat de paralax een beetje groot is, dus moet Capt.KRik er aan wenne dat ie dan een beetje hoger mikt met foto's make.
hetty-metter-netty_small (22k image)
Een paar foto's van de barbeknoei bij Opa en Oma. Hetty (KRikSisInLaw) had een sexy visnet aan!
hetty-der-netty_small (16k image)
Dus ook een stuk close-up op 15 cm afstand! En de winnende foto van Tonny die in het badje sprong.
J_aime_la_vie_small (11k image)
[more]

Posted by KRik @ 08:26 AM CST [Link]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting