<s>Flikkers!</s>, eh kikkers! - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Juni 2006

Woensdag, Juni 14, 2006

soas Capt.KRik! al noemde, gaat het leven verder en is het in huize Kwint zelfs volop in ontwikkeling!
emerging_small (34k image) matching_small (33k image) op-een-blaadje_small (32k image) size-of-a-fingernail_small (33k image)
de flikkerkistjes kikkervisjes van Klega Ber (ook wel Chewie genoemd) doen het prima! ruim voordat de beesten in de vijver pootjes hebben gekregen maken de kikkers padjes hun kleine stap voor een amfibie, maar een enorme sprong voor de evolutie! Voorzichtig worden ze uit de bak gehengeld en in de sloot uitgezet... En wat is KRik blij met se KRikc@m en het statief van vriend G! (en het close-up lensie van 12 euri (van panasonic istie ff 100 euri duurder!)) Sommige padjes zijn zo klein als een luciferkoppie (foto 2, dat roodbruine ding in de linkerhoek is een luciferkop), andere (das denk een kikker, diehk selluf uit de sloot heb geschepnet) zo groot als een vingernagel (foto 4)... Goddegod wat leuk, tis net as vader worde!

Posted by KRik @ 01:54 PM CST [Link]

Ik zei toch al dat het leven doorgaat.....
van linksonder met de klok mee- Patrick-Thomas-ReinieR-Lode-Tonny-Julian
en dus ook nog het partijtje van ReinieR(11), lekker naar het (overdekte) zwembad met dat mooie weer! Gelukkig hadden ze ook een terras buiten! Tijdens het zingen ging door de grote hoeveelheid kaarsjes wel het brandalarm af! goed ding zeg! Gelukkig staat alles op (digitale) film!

Posted by KRik @ 11:30 AM CST [Link]

Gaat het leven natuurlijk gewoon verder...
De cavia's worden verzorgd gemarteld en de kat geknuffeld gemangeld...
claws (89k image)
maar haatdragend lijken ze wel nooit te worden...
gijsentonny (30k image)

Posted by KRik @ 11:21 AM CST [Link]

Vrijdag 9 juni was de begrafenis... Hartstikke mooi, met grote verhalen over die rooie. Daarna nog ff bij nicht Tonny gegeten en me op een prettige manier bezat.. Mlien was de BoB!

Posted by KRik @ 11:05 AM CST [Link]

kleine-kart (73k image)
Afgelopen donderdag 8 juni uitje van het werruk... Lekker fietsen op Texel naar de kartbaan! ReinieR(11) had een extra weekje vrij en die mocht mee. Na een minuutje uitleg, stapte hij vol goede moed in de kart, en daar ging die hoor! tussen al die groters. En helemaal niet zo slecht! slippend door de bocht, en helemaal tegensturen om te corrigeren... Alsof ie nooit anders gedaan had! Door een paar 'vriendelijke' collega's werd hij wel een paar keer de baan uitgereden, maar dat mocht de pret niet drukken. Toen KRik's manager Berno (van Rossum) zijn naam eer wilde aandoen, werd hij door ReinieR in een keurig pirouetje gezet! hahaha, Reintje kon er maar niet over ophouwe dat hij Berno de baan uit had gerossumd!

Posted by KRik @ 10:43 AM CST [Link]

Dinsdag, Juni 6, 2006

is dood... Goeie ouwe Sjaak (Jacques Wisman, Izaak Wisman). Gelijk jarig met Capt.KRik!, dus das 31 mei... 78 geworden... Hij zei nog dat ie 80 wilde worden, en dat het dan wel goed zou zijn. Toen ie hoorde dat ie dood ging zei die dat dan tenminste 98 procent had gehaald en dat het tijd was om plaats te maken.. Goeie ouwe Sjaak, de grote reus van een kerel, die me altijd lieve schat noemde (en dat ook meende), ik weet nog, toen mijn moeder net dood was, dat ie ons ging opvrolijken door enorm de clown uit te hangen en verhalen te vertellen die voor de mensen waar het over ging wel een groot (lachwekkend) geheim waren, maar waardoor wij er weer helemaal bovenop kwamen. Bijvoorbeeld dat de 2e vrouw van Capt.KRiks vader in een dronken bui achterover in de gracht was gelazerd omdat ze moest piesen en toen der evenwicht verloor. Sjaak moest haar er toen uit tillen aan het hengsel van der tas. KRiks vader was alvast met Sjaaks vrouw (Ien) vooruit gereden naar huis en merkte pas dat er iets mis was toen zijn vrouw als een natte poedel uit de auto van Sjaak rolde...
Kijk, dat zijn nou de verhalen die je mekaar moet vertelen als er iemand net dood is gegaan....Dat zijn dingen die je der overheen helpen.. De man die zonder blikken of blozen kon vertellen dat ie niet meer mocht drinken van de dokter en dan net voor je ogen 4 kopstootjes op had. De man die zo goed kon koken, maar als je dan bij hem ging eten, zat hij het kookboek voor te lezen en jij moest alles doen, maar je deed het en je lachte je suf. Godverdomme Sjaak, ik hoop dat je Lejan (KRiks pa) strakkies weer ziet, want ik weet dat je hem zo miste. Ken je weer lekker verhale ophalen over jullie vrouwen.... 54 jaar was je al met Ien, en je kende haar al vanaf der 6 en jou 11e (toen was je net zo oud als KRik's zoon ReinieR). Kweet dat het goed is, maar khad je nog wel kweenie hoe lang om me heen willen hebben. Het idiote is dat we mekaar eigenlijk niet zo vaak zagen, maar twas wel altijd goed. Ik kon na je prostaatoperatie gewoon aan je vragen of de sex nog wel ging ONDER HET KERSTDINER MET 15 ANDEREN ERBIJ! Je gaf gewoon antwoord dat alles nog werkte als behoren... En Ien in de zijlijn riep nog dat het veel handiger was, want je zaadleiders kwamen nu in je blaas uit, dus dat gaf veel minder troep! En toen gingen we de kalkoen aansnijden (dat mocht Capt.KRik doen, want die studeerde tenslotte biologie...)

Posted by KRik @ 08:40 PM CST [Link]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting