Camping - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Juni 2003

Maandag, Juni 30, 2003

We staan er weer, op de Vrije Vogels. Nu met caravan. Lekker de hele dag een beetje in je blote kont lopen. Vraagt mijn buurman heel dwingend of ik niet een keer bardienst wil draaien (Eigenlijk zegt ie dat ik bar dienst "moet" gaan draaien). Nou vooruit dan maar. en ja hoor, op het lekkerste deel van de dag sta ik (met kleren aan, want verplicht) achter de bar. Bier tappen, en ja hoor vat leeg! Nog nooit verwisseld had ik zoiets. Mensen leuteren tegen je aan over hun zieke vader in het AMC, jongentje valt uit klimrek, breekt pols, zoek maar een EHBO-er. Gelukkig mocht ik zelluf ook een pilsje nemen en kreeg ik 15 cent fooi in 2 uur. HAHAHA ik ga het vast nog een keer doene! Vooral toen mijn eigen koters ijs kwamen kopen en niet op hun beurt konden wachten was het leuk.

Posted by KRik @ 11:15 AM CST [Link] [4 reacties]

Vrijdag, Juni 27, 2003

hier kun je voor 3 kratten bier een caravan lenen. HAHAHAHA wij hebben er n voor helemaal nix gekregen.

Posted by KRik @ 09:02 AM CST [Link] [1 reactie]

Woensdag, Juni 25, 2003

HAHA, die Maartje heeft goeie ideen. Maar laat ik toevallig net de Herbs-barrel inlopen gister (voor ik haar reactie had gelezen) en ik zie daar "zachte contactlens" voor 3 maanden. Huppekee wat is mijn sterkte? 1 1/2, dus neem mee voor 6 eurootjes. Kom ik thuis, is het een - lens....... Ik moet + hebbe. straks maar ff terug. [more]

Posted by KRik @ 09:16 AM CST [Link] [2 reacties]

Maandag, Juni 23, 2003

(foto door Mo6)
Zondag was het zo ver, Het kon beginnen, het spektakel (was dat niet een hijskraan voor dikke mensen?). ReinieR mocht lekker mee en zat even stoer in de Noordzeeboot. Leuke plaatjes gemaakt, maar helaas kan ik onder water het display van de sony P1 niet goed aflezen. dus het blijft steeds onzeker of het is gelukt. Moet ik toch aan lenzen voor Onderwater?

Posted by KRik @ 04:06 PM CST [Link]

Rein_avond4daagse_small (6k image)
ReinieR moest van ons maar weer de Avond4daagse lopen. Onder protest ging ie mee. Met 13 wratjes onder zijn voeten heeft ie het toch maar weer braaf uitgelopen. de medaille doet hem niet zo veel, die moest ik hem nog zowat onder dwang opspelden. Marr goed, weer een stukje aan zijn karakter gebouwd!

Posted by KRik @ 02:49 PM CST [Link]

tonny_ziek_small (4k image)
Tonny had al een week oorpijn, huilen huilen huilen. 39+ koorts en maar slecht slapen. Dit weekeinde liep het oortje inene zomaar leeg en de pijn is minder. Vandaag is ze zelfs bij de oppas en die vertelde dat ze lekker levendig was. Als je haar zo ziet op de foto geef je er niet veel voor.

Posted by KRik @ 02:20 PM CST [Link]

Zaterdag, Juni 21, 2003

Okee!
Capt.KRik was ff afwezig, wegens verregaande depressie. Dat had meerdere oorzaken, zoals werkdruk, onzekerheid of hij zijn baan wel zou houden, probleempjes zu hause, DIE IK NIET NADER GA SPECIFICERE! en nog wat dingetjes zeg maar, het was goed KUT met Capt.KRik.....

glukkg is er dan Mo6, die je een beetje uit de put hellupt en er voor zorrught dajoe weer een begin weet te make med een nieuwe saait! en hij is VET!

Hier gaat het vanaf nu gebeure, Capt.KRik is back! (nu met echte stukjes Greymatter!) wow!
Plaatjes volgen!

Posted by KRik @ 03:40 PM CST [Link]

Vrijdag, Juni 20, 2003

KRiks favoriete links! [more]

Posted by KRik @ 08:39 PM CST [Link]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting