Resultaat van een goed lefe.... - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Maart 2004

Vrijdag, Maart 26, 2004

KRiks-belly (14k image)
Gister werd Capt.KRik in de kroeg gespot door Mavrtje flatteus plaatje van KRik penzzzz en tiete............. Loopt ie daarvoor elke week 3X anderhalf uur se pote uit se lijf?

Posted by KRik @ 07:28 PM CST [Link] [2 reacties]

Fehmiddagh komp ReinieR huilend uit school, hij is uit de rij geduwd toen ze van gym vandaan kwamen, en Rens wil niet meer met hem samen lopen. Op de fiets naar huis verteld ReinieR dattie zich een nietsnut voelt, en dat iedereen een hekel aan hem heeft. Capt.KRik wil dit niet, hij wil geen ongelukkgh kind, wat is het tog moeluk, een goede vader zijn..

Posted by KRik @ 06:58 PM CST [Link] [1 reactie]

Vandaag op school gemeld dah Capt.KRik is bedreigd door de neanderthalertvader van Oscar. En dat als de school niet wil dat er strakkies twee vaders vechtend over het schoolplein rollen, dat ze maar beter kunnen zorgen dat die kleine etter van ReinieR afblijft. Dat leek de (vervang)juf ook wel een goed idee. Verder aangegeven dat het nu inene wel een stuk betert ging tussen Oscar en ReinieR, Oscar had zelfs zoiets van sorryhmblhmblhmbl gezegd. Maar Oscar had ook weer ruzie gezocht met een ander jochie, en had gezegd daddie maar beter kon oppassen, want anders werd het weer net als vroeger. Pfffffffff. Glukkg wil de direkteur nu een keer proberen om de ouders rond de tafel te krijgen en te praten. Nou dah wou Capt.KRik wel want praten daar heeft ie wel verstand van en van op se bek geslagen worre niet soveel. Maarja, alles moet je een keer probere issut motto..

Posted by KRik @ 11:03 AM CST [Link] [1 reactie]

Donderdag, Maart 25, 2004

Tis de vader van Oscar Daddik se zoon bedreigd zou hebben, en assik nog n keer in de buurt van ze zoon komp, dan slaat ie Capt.KRik op se bek! Capt.KRik probeert uit te legge daddie Oscar nie hep aangeraakt en daddut hem spijt daddut is gbeurt, maar daddie wil prate.......... Maar Oscar se lieve neanderthaler pappa kent alleen de weg van oog om oog tand om tand... Capt.KRik zegt daddie naar de ontmoeting uitkijkt en dadde vader van Oscar maar flink se best moet doen.... Oscar se debiele pappa hangt op. Capt.KRik bereidt zich voor op een blauw oog...(gebroke kaak?) hetere vure hebbe Capt.KRik nooit tegenghoude. Die Cro-Magnontypes, kenne maar n taal. En Capt.KRik kent wel 5 tale... KKrijgh die klerelijer wel

Posted by KRik @ 08:27 PM CST [Link] [2 reacties]

Staat Capt.KRik in de bieb om boekjes van Tonny(4) te verlengen(je weet wel (of niet) avi1). Staat er een meisje (marokkaans/turks) van een jaar of 14/15 naast hem met een boekje getiteld "vrijen" met een tekening op de omslag van een stel dat duidelijk 'bezig' is. Hmmmmmmmm, doet denken aan de tijd dah Capt.KRik fekehring had met Marieke, zij was zo groen, dah Capt.KRik (toen 17) maar se biologieboek meenam aszze een keer alleen thuis konde weze. Lief hoor, zoon boekie 'vrijen' Marieke hep toen een hoop geleerd, en Capt.KRik ook, hmmmmmmmmmmm.

Posted by KRik @ 08:18 PM CST [Link] [Reageren?]

pasen waaks (10k image)
Sacco komt, op doda is het weer hardlopen, rondje Bobeldijk. Heeft ze een mandje met ganzeneieren mee. Gestroopt door een ex-leerling die boswachter wil worden, maar nu nog stroper is hahahaha. Wanneer we bij de schaapjes komen, worden we woest verjaagd, (nou ja dat probeerde hij wel) door deze druktemakert. Weer een specht gezien, en een veulen met van die dikke lange benen. Nog geen week oud. Tis wel lente hoor! Overal zwanen die nesten bouwen (soms bijna p de weg), vogeltjes vliegen af en aan met gras en draadjes en stokkies en je wordt doof van al het getjielp. Bnieuwd wanneer mijn appartementencomplex bewoond gaat worden.
mussenkoloniekast No 26a, b en c

Posted by KRik @ 12:10 PM CST [Link] [Reageren?]

Sirikit
Het is Yvonne, buurvrouw van Ria. Ria is gevallen, hele wastafel van de muur in de badkamer, maar ze is gevonden in de woonkamer door de hulp, die sochtends komt. Niemand weet hoe lang ze daar heeft gelegen. Opgenomen in de VU. Ik bel Pieter (neef van Mlien), want die heeft een sleutel geloof ik (en hij woont in Amsterdam). Probeer Mlien der ouders te bellen, maar als ze opnemen, hoor ik hen (hullie of hun?) wel, maar zij mij niet (zal je net zien op zon dag). Her en der wat voicemeels ingesproken. Savonds is Pieter bij Haar geweest, ze heeft hem niet herkend, maar ze kan wel weer armen en benen bewegen. Pfffffffff daggaat nie goe Wie wil er op Sirikit passen? Tis een kreng dat uithaalt als je te dicht bij komt, of je nu aardig doet of niet Pieter zal wel weer de lul zijn..

Posted by KRik @ 11:50 AM CST [Link] [Reageren?]

Dinsdag, Maart 23, 2004

De strijd is nu echt losgebarste in DGB van Capt.KRik's carrrrr
Gehaai(s)de_Bolide_Rik (Danny Hays)

KRikauto2 (GMo6)
Wie maakt een nog mooiere???

Posted by KRik @ 01:02 PM CST [Link] [1 reactie]

Maandag had Oscar ReinieR weer geschopt en geslagen, tegenwoordig stelt de intern begeleider (iber) van de school na elke pauze de vraag in de klas hoe het is geweest, en ReinieR had er niets van durven zeggen, omdat Oscar het dan kan horen. Die middag scheldt Oscars moeder ReinieR uit voor pestkop, omdat Oscar ReinieR had uitgescholden(snap je het nog?). Vandaag Ging Capt.KRik met ReinieR de klas in. Oscar zat er al op zijn geniepige wijze naar Reintje te loeren. Op het moment dat ReinieR langs hem liep haalt Oscar uit met zijn been om hem te schoppen. Capt.KRik ziet in gedachten hoe hij Oscar met een snoeischaar n voor n al zijn vingertjes afknipt en daarna zijn tenen. Hij stuift op Oscar af en bijt hem toe, dat als ie nog n keer aan ReinieR komt, dat Capt.KRik dan aan hem komt [more]

Posted by KRik @ 12:53 PM CST [Link] [Reageren?]

mavrtje_issun_flietuigh (27k image) saccoA3 (5k image) dino_reintje (4k image)
Zondag weer lekker renne, twaaide zo hard, dah Mavrtje dag daszeen vliegtuig was. Kwame Sacco en A3 ook tegen, A3 weer voor het eerst renne na zijn gebroken rib op de eerste dag van het skieen. Smiddags met de koters naar Sacco en A3 gweest, konden ze ff spelen.

Posted by KRik @ 12:45 PM CST [Link] [1 reactie]

Zaterdag, Maart 20, 2004

rein_stoot-animate (71k image) rein_knie-animate (69k image)
ReinieR zit nu definitief op karate en hij vindt het leuk! warrig als hij is zwelgt hij in de structuur die er wordt neergelegd. Hup, op een rij. Hup luisteren! Hup, die stoot. Hup, die trap! Hij doet ijverig mee. Het resultaat is wel dat ie Oscar nu de eerste keer heeft teruggemept.

Posted by KRik @ 02:31 PM CST [Link] [Reageren?]

Julianabanner (3k image)
Tarme mens hep eindelijk rust seg...

Posted by KRik @ 11:26 AM CST [Link] [Reageren?]

Vrijdag, Maart 19, 2004

KRikauto
Okee, wie er in fotosjop er de mooiste bolide van maakt wint een prijs!

Capt.KRik dacht om er dobbelsteen-noppen op te plakken, of dubbel glas met blauw water en olie, zodat je van die golven krijgt, of Finding Nemo stickers, zodat het net is of je in een akwarium zit. In elk geval levert ie meer gesprekstof op dan die astra hahahaha

Posted by KRik @ 09:49 AM CST [Link] [Reageren?]

Donderdag, Maart 18, 2004

Gisteren heerlijk warm! korte rokjes! blote buiken! dikke jassen die mensen puffend uittrekken. Tonny achterop de fiets zonder jas, ze zong de heletijd 'joepie joepie is gekomen heeft mijn meisje weggehaald!' En Capt.KRik dacht alleen maar aan zijn broertje en zong in gedachten mee, (Christiane is gekomen heeft mijn broertje weggehaald). In die nare stemming ging ik met zingende Tonny de markt op, beetje kibbeling gekocht, Tonny zegt: "Oh pappa wat vind ik de wereld toch mooi!" traantjes komen op bij Capt.KRik. Zie je wel dat ie het kan? Een goede vader zijn.

Na zon komt altijd regen lente alweer voorbij?
ReinieR werd vandaag weer eens aangevallen door Oscar. EN HIJ HEEFT OSCAR OP ZIJN NEUS GETIMMERD! Yes!!! En Reintje kwam eindelijk eens niet huilend uit school, maar een beetje boos, n triomfantelijk. Zie je wel dat hij het kan, een goede vader zijn.......

Posted by KRik @ 04:20 PM CST [Link] [Reageren?]

Dinsdag, Maart 16, 2004

ria (23k image)
Oh, met Ria! (tante Ria is in de 70 en altijd verbaasd als ze ook diegene aan de lijn krijgt die ze opbelt)
"Hebben jullie de 8erkant van het gelijk gezien met Marcel van Dam? Nee? het ging over omgaan met dieren, echt iets voor Rik."
"Nee Ria niet gezien"
"Waarom niet?"
"eh geen tijd, en we wisten ook niet dat het kwam, we hebben geen gids"
"Maar het staat toch ook in de krant?"
"Ja, dat kan wel, maar die kopen we alleen op zaterdag, want we zitten een beetje krap weet je"
"Hoe kun je nu leven zonder krant? ik kan echt niet zonder krant hoor"
"Ag Ria het is toch te druk, en dan komen we er niet aan toe, we zien het nieuws ook op tv"
"Je kan toch niet zonder krant, ik geef jullie een abonnement op de Volkskrant, De Telegraaf niet hoor"
"Ria, dat hoeft echt niet, we komen er vaak niet aan toe, laat nou maar"
"niks ervan, jullie krijgen de krant, klik tuut tuut tuut"
"Sjongejonge, waar ging dat eigenlijk over?"

Posted by KRik @ 10:00 AM CST [Link]

Maandag, Maart 15, 2004

sgaap (31k image)
Gister stond in het teken van de hulpverlening.....Eerst hardlopen en geestelijk oppeppen van Maartje. ze voelde zich Rataplan zei ze, dolenthousiast en maar niet merken dat niet iedereen zo is. Nu was ze redelijk bot tot dat inzicht gekomen en dat was ff zwaar. Glukkg ging het lopen goed en werd de stemming eigluk ook wel vrolijk. Toen met Maris naar het bos in Schoorl, ff uitwaaien. Pim komt nu bijna thuis, maar er zijn nog wel een hoop emoties bij. Onderweg naar Schoorl zag Maris een schaap met de pootjes omhoog. Zonder aarzeling werd er gestopt en kon Capt.KRik over het prikkeldraad klimmen (auw oei!). Tarme beest was nog drachtig ook, maar stond zo weer overeind na een flinke sjor. Sjeemig de peemig zeg wahn goeie daden almal!

Posted by KRik @ 08:39 AM CST [Link] [2 reacties]

Donderdag, Maart 11, 2004

bèèèèèèèèèh
Fedaagh weer gerend memme zussie, wr anderhalf uur in de benen. Rondje Bobeldijk (daar kwam Capt.KRiks eerste grote liefde vandaan, Marieke heette die. de fekehring duurde maar 3 maanden, maar tkoste 2 jaar (en een hoop misbruik van andere meide) om der overheen te groeie). Bij een boerderij zagen we deze lammetjes. Capt.KRik dacht daddie se barbecue maar weer eens moest gaan nakijke!

Posted by KRik @ 03:30 PM CST [Link] [2 reacties]

Woensdag, Maart 10, 2004

bijschellinkhout_small (9k image)
Lekker weer gelopen gister, Rondje Schellinkhout (Kerk) ongeveer 11 km? Sacco (met rode haarband) was net terug van skien dus we gingen niet te snel met al die spierpijn.
ganzen_small (9k image)
Er zitten daar een hoop ganzen (erg duidelijk plaatje ook) we zagen Canadese-, grauwe- en brand(t)ganzen, we kregen er errugh veel trek van, tog eens een keer aan gans zien te komen met kerst.... Lekker weer, maar wel een hoop wind! (heen tegen terug mee).

Posted by KRik @ 10:10 AM CST [Link] [Reageren?]

Zondag, Maart 7, 2004

voorjaar

Aangetrokken door het zonnetje zitten Mriska en Mlien hier van een glaasje wijn te genieten in het stukje plantsoen voor onze tuin.

Posted by KRik @ 07:46 PM CST [Link] [1 reactie]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting