Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Vrije dag.."] [Index] [Next entry: "moederkoek..."]

20-04-2006: "droomverklaringen deel 10 oid....."

Vannacht weer eens een bizarre droom gehad... Pfff tzweet brak me aan alle kanten uit. Tbegon goed, was in een of ander kunstmatig bassin bezig te zwemmen met een stel orka's en een trainer. Mocht ik mee onder water, hangend aan de rugvin van dat beest. Op n of ander manier veranderde het bassin in een soort van rivier, heel diep (ik herinner me heel duidelijk dat ik meerdere keren mijn oren moest klaren), en ik bleef heel lang weg met de orka. De trainer werd ongerust, maar ik kon toch met hem praten via een intercom oid en kon vertellen dat we wel uit het zicht waren en onder water, maar dat het toch goed ging. Ik merkte wel dat het beest heel communicatief was, en we hadden een hoop lol onder water zo... Toen viel die rivier inene droog en waren we op het droge. De orka was ongeveer zo groot als ik (ineens) en we klommen met zijn tween in een soort spoorwagon die klaar stond om ons terug naar boven te brengen (hoe ik dat begreep van die orka weet ik ook niet hoor, meebie
was het 'nonverbale' communicaziones). Die orka was heel handig met zijn vinnen en kon heel goed staan op zijn staart dus hij klom flux naar binne. Ik werd een klein beetje gehinderd door de dubbel 7 die ik inene om bleek te hebben (geen wonder dat ik zo goed onder water kon blijven).
Toen sprong er een luik open en werd ik door een kerel met een kalashnikov doodgeschoten (met 4 kogels, pikant detail). In het proces van doodgeschoten worden werd ik wakker.. Niet geschrokken of
zwaar ademend, ik dacht alleen: "hmm er is dus niks na de dood..." en "was dit nu een greenpeace actie oid?"
Nou, verklaar maar eens wrom ik zo'n droom heb....

Reacties: 3 reacties

Tjesus Rikko ... da's een wel hl bijzondere! Heb 'm geforward naar PappaPeter de droomexpert ...

Geplaatst door Danny @ 23-04-2006 22:15

PappaPeter:

De droom is te verdelen in drie stukken:
- zwemmen met orka's in een kunstmatig bassin,
- de overgang naar een rivier en
- het droogvallen van de rivier, de spoorwagon en doodgeschoten worden.

De orka is een dier met bijzondere spirituele eigenschappen, zeg maar een verfijnd instinct. Vertaald naar ons toe betekent dit intuitie. Jouw collega zwemt met een stel orka's in een kunstmatig bassin. Orka's leven normaal gesproken in open water. Dit duidt volgens mij op een blokkade in de ontwikkeling van zijn intuitie. De verandering van het bassin in een rivier geeft aan dat je intuitie kan ontwikkelen; leren luisteren naar je innerlijke stem. Voordat het zover is, is er nog een weg te gaan (droogvallen van de rivier en de spoorwagon) en het doodgaan is niet letterlijk bedoeld maar symbolisch en betekent transformatie. De verandering van zintuigelijk naar een meer geestelijk (spiritueel) ingesteld persoon. De "knop" zal niet in een keer omgaan. Die vier kogels zullen wel slaan op een aantal perioden.

Geplaatst door Danny @ 29-04-2006 21:48

Hmmmm... PapaPetert heb der wel kijk op! Ik d8 gwoon dat het gaaf is om met orka's te zwemmen, dat ik binnekort naar een zwembad in Brussel ga van 30 meter diep en dat Capt.KRik se broertje met 4 kogels is doodgesgote! Hmmm alleeen waar dan die trein vandaan kwam.... Tis wel waar dahk me tegewoordig probeer wat spirituelert op te stellen... of bedoel ik geestiger? khaal wel een hoop grappen uit hahahha.

Geplaatst door Capt.KRik! @ 30-04-2006 12:05

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting