Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Spam...."] [Index] [Next entry: "Nou, tis zover hoor..."]

31-03-2005: "Woensdagmiddag..."

geilepadopkikker (17k image)
Lekker met emmer en schepnetje naar een sloot waar kikkers zitten. Capt.KRik dagt dadder wel kikkerdril zou zijn. 2 jaar terug wat kikkers naar onze sloot verplaatst en die zaten der vorig jaar nog, dus nu meebie wat dril as extra gezelschap..
maar nix hoor, geen dril (we hoorden daddat er pas is als het wat langer na elkaar 12 graden is of meer, weer wat geleerd as bioloog).
Wel wat kikkers, maar die waren wel erg alert en niet te vangen. Inene ziet Capt.KRik twee kikkers op elkaar langs de slootkant strompelen! "Kommop kiddos!, neukende kikkerts! die zijn niet zo snel!" En ja, die zaten vlug in de emmer.

Nader onderzoek wijst alleen uit dat het een kikker en een pad zijn met bestiale neiginge. Arme kikker (kan net zo goed een mannetje als vrouwtje weze) in de houdgreep genome door een geile pad.... Najah, nu zitten ze allebei in onze vijver, bniewd wanneer de pad het gaat opgeven. As de kikker dood is waarschijnlijk....

op de foto kun je het verschil zien aan de ogen van de beide beestjes, de pad heeft goudkleurigen ogen en een balkvormige pupil. de kikker heeft donkere ogen en een ronde pupil.

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting