Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Niggies..."] [Index] [Next entry: "Oja, Egmond..."]

12-01-2005: "Hemels..."

baldihalla (9k image) walhalla1 (2k image)
walhalla2 (4k image)
Omdat we er natuurlijk een paar dagen waren, en we niet de hele tijd op Christianes lip wilden zitten, gingen we ook nog ff de toerist uithange. Naar een hemelse plek, het Walhalla. Niet deze, maar dit hier. Kwam verder mooi uit dat Baldi er studiepunten voor kon krijgen, als ie een kaartje ervan kon overhandigen op school. Tevens as bewijs foto van onze held gemaakt tussen de zuilen.

Viel tog een beetje tegen, dat Walhalla, khad er meer een voorstelling van als de hemel van de vikinge. Het is een soort replica van het Parthenon uit de 19e eeuw. binnen allemaal borstbeelden van beroemdheden, zoals Einstein, Röntgen, Maurtiz van Oraniën, Mozart, nog wat Nederlandse admiraals (oa. Tromp). Koningen van de Oost- en van de West-Gothen (wel een hoog Asterixgehalte hiero!). En dus ook een borstbeeld van Rudolf von Hapsburg (keizer van duitsland). wat was er ook weer met die kerel? Oja, had wel ff een gok die aardig wat tongen losmaakte toen....
nase2 (4k image) nase (3k image) Wieder zu hause bei Christiane, viel de gelijkenis ons op... Die koters van Pim hebben wel keizerlijk bloed bennik bang!

Uitzicht vanuit de 8erkant van het Walhalla was wel tof, eindelijk een keer de Donau geziene!
Donau gezien vanuit het Walhalla Wel jammer dat de trappen naar beneeje waren afgesloten, zo ging de weddenschap (wie het eerst naar beneden en weer terug is) tussen Capt.KRik, Baldi en Reina mooi niet door!

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting