Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Achter op de fiets..."] [Index] [Next entry: "Het is 13 oktober...."]

12-10-2004: "zondag familiedag"

streekbos1 (5k image) streekbos2 (5k image) streekbos3 (4k image)
Afgelopen zondag met de schoonfamilie wezen wandelen in het streekbos beetje saai bos issut, niet zoveel paddestoelen te zien, zoals hiero, maarja, het is dichtbij en de koters konden spelen. Eerst koffiedrinken bij opa en oma, en dan op weg. Capt.KRik kreeg wel weer even het gevoel dattie van de kouwe kant was, toen hij een broodje wilde smeren voor de koters. Mogt ie van Opa dus niet eigenhandig in de koelkast....... Najah, hij is 82 en kan niet zo goed tegen vreemdelingen op zijn terrein moeje maar denke (Capt.KRik is pas 14eneenhalf jaar onderdeel van die kouwe kant, dus dan ben je wel een heel erge vreemdeling).
In het bos wel mooie libelle gezien en nest van staartmeesjes (stom, geen foto gemaakt). Kindjes konden spelen en daarna sjinees gehaald. Tog wel een aardige dag die de banden weer even aantrekt.

Reacties: 3 reacties

Ik wist niet dat jullie daar in Noord-Holland ook over de kouwe kant spraken. Ik ken dat alleen van mijn Rotterdamse kant. Grappig.

Geplaatst door Jesca @ 13-10-2004 12:23

Hoe anders kan het zijn in andere famillies (tjee, wat een moeilijk woord), daar wordt een jaar na een scheiding nóg gerouwd om het verlies van die kouwe kant. Dus.

Geplaatst door mavrtje @ 13-10-2004 09:44

Capt.KRik zegt niet dat er niet gerouwd zou worden in zijn schoonfamilie as hij zou zou wegvallen als kouwe kant. Tis alleen dat zijn schoonvader een beetje van hiërarchische verhoudingen houdt. Capt.KRik moet hem uitbundig begroeten bij een bezoekje, maar zelf mag ie gewoon binnenlopen en gaan zitten en luidkeels verkondigen dat ie een boterham met kaas wil (voordat ie hallo heeft gezegd). Ag, laat hem, hij is 82.

Geplaatst door Capt.KRik! @ 13-10-2004 11:48

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting