Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Weg met McDonalds!"] [Index] [Next entry: ""]

02-09-2004: "Red planet..."

Gister een film op tv gezien..... Het gaat over de eerste bemande vlucht naar Mars. De Aarde is zo vervuild, dat de mensheid een andere plek zoekt om te wonen (alsof dat zou helpen, de vervuiler gaat toch weer mee).
Wat een ongeloofelijk ZWAKKE film zeg! Het ruimteschip raakt onklaar door een z.g. solarflare. pfffff als ruimteschepen uit de 28e eeuw daar niet tegen kunnen in een baan om Mars (die tig keer verder van de zon staat als de Aarde, dan maar geen astronauten. De landing van de bemanning gaat net als met de robotjes die nu op Mars landen, met van die airbags om de lander heen. HEEE HALLO!!! er zitten mensen in! die raken gedesorienteerd als ze in de 8baan zitten, laat staan als ze van 10 km hoog in een stuiterbal naar beneden worden gesmeten!
Dan gaan ze bijna dood want de zuurstof in hun pakken is op, maar de held van het verhaal doet zijn helm open en er is wel zuurstof!! Ze hadden vanaf de Aarde algen op Mars gezaaid om die zuurstof te maken, maar deze vlucht gingen er juist om dat de zuurstof inene OP was?????? huh? Zuurstof kun je gewoon mete hoor, ook vorige eeuw al...... zelfs vanaf de Aarde kun je met spectrofotometrie zien wat voor gassen zich er op Mars bevinden... deeeeuuuuh.....
en dan komen ze op een plek waar nog algen groeien, maar daar zijn nematoden die er van eten en die produceren inene die zuurstof. Beesten die zuurstof maken owwwkeeee, evolutie in 20 jaar.......De nematoden in de film zien er uit als insecten, maar in dit heelal zijn nematoden dus minuscule wormpjes!. Oh ja, en ze vreten natuurlijk bijna iedereen op, maar de subheld ontdekt dat ze erg goed fikke (door die zuurstof natuurlijk)....en steekt ze aan, waardoor die beesten tot mijlen in de omtrek explodere..... hahahaha lagge seg!
Kben gewoon uit verbazing van zoveel onzin blijven kijken zeg.... bier hielp ook al niet... pffffffffffffffff

Reacties: 1 reactie

Tjesus man! Je moet er gewoon niet te veel bij nadenken ... of NOG meer bier zuipen. Nu in de bios: The Chronicles of Riddick met Vin Diesel. Ook lekker dom ;o)

Geplaatst door Danny @ 03-09-2004 23:42

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting