Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Ik ben niet gek, kben een flietuigh."] [Index] [Next entry: "Wedstrijd"]

23-03-2004: "Moordneigingen..."

Maandag had Oscar ReinieR weer geschopt en geslagen, tegenwoordig stelt de intern begeleider (ib’er) van de school na elke pauze de vraag in de klas hoe het is geweest, en ReinieR had er niets van durven zeggen, omdat Oscar het dan kan horen. Die middag scheldt Oscars moeder ReinieR uit voor pestkop, omdat Oscar ReinieR had uitgescholden(snap je het nog?). Vandaag Ging Capt.KRik met ReinieR de klas in. Oscar zat er al op zijn geniepige wijze naar Reintje te loeren. Op het moment dat ReinieR langs hem liep haalt Oscar uit met zijn been om hem te schoppen. Capt.KRik ziet in gedachten hoe hij Oscar met een snoeischaar één voor één al zijn vingertjes afknipt en daarna zijn tenen. Hij stuift op Oscar af en bijt hem toe, dat als ie nog één keer aan ReinieR komt, dat Capt.KRik dan aan hem komt……

de ib’er heeft het gezien en stelt Capt.KRik gerust dat Oscar meegenomen wordt naar een andere klas. Drie juffen zijn er nodig om dat kreng uit zijn bank te sleuren zeg! ‘Smaar goed dah Capt.KRik niet even alleen met Oscar mag zijn. Hij biedt nog even voor de vorm zijn excuusjes aan aan de ib’er, die zegt dasze zijn reactie goed kan begrijpen. Nahjah, meebie komput dan nog goed nu eindelijk.

Daarna weer lekker renne med Sacco, we gingen looptreene, hakkebille, knieheffe, dwars lope en nog meer oefeningetjes, maar ook rondje Schellinkhout, in totaal anderhalf uur. Was errugh goed voor het humeur in elk geval.

molen_small (14k image)

sacco (10k image)

schellinkhout1_small (14k image)

tuin_in_Schellinkhout_small (32k image)

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting