Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "lente.........."] [Index] [Next entry: "Trrriiing!!!!! (eigenlijk zegt ie blierepdeblierp, maar oké) deel 2"]

15-03-2004: "Helpdesk..."

sgaap (31k image)
Gister stond in het teken van de hulpverlening.....Eerst hardlopen en geestelijk oppeppen van Maartje. ze voelde zich Rataplan zei ze, dolenthousiast en maar niet merken dat niet iedereen zo is. Nu was ze redelijk bot tot dat inzicht gekomen en dat was ff zwaar. Glukkg ging het lopen goed en werd de stemming eigluk ook wel vrolijk. Toen met Maris naar het bos in Schoorl, ff uitwaaien. Pim komt nu bijna thuis, maar er zijn nog wel een hoop emoties bij. Onderweg naar Schoorl zag Maris een schaap met de pootjes omhoog. Zonder aarzeling werd er gestopt en kon Capt.KRik over het prikkeldraad klimmen (auw oei!). Tarme beest was nog drachtig ook, maar stond zo weer overeind na een flinke sjor. Sjeemig de peemig zeg wahn goeie daden almal!

Reacties: 2 reacties

En dan nog twijfelen aan bestaansrecht....

@mavrtje: Mavrtje bedoelt dat Capt.KRik depressief is en af en toe niet meer weet wrom die op de wereld zou blijven rondlopen... Ja, das waar, maar depressie heeft niet zoveel te maken met rationaliteit. Depressie heeft almal te maken met een verstoring van allerlei stoffen in je hersenen. En er zijn goede dagen bij, maar ook (gelukg steeds minder) slechte dagen. De neiging om een moter te kopen en een leren broek en een grietje van 18 te neuken is nu wel een stuk minder idd.

Geplaatst door mavrtje @ 15-03-2004 09:19

hahahaha, maar eerst ff een shot met de KRik-c@m voor het omdraaien, natuurlijk! Goed werruk, man!

Geplaatst door G @ 15-03-2004 22:33

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting