Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "8 jaar is ie pas."] [Index] [Next entry: "Boing!!!"]

09-02-2004: "Trrriiing!!!!! (eigenlijk zegt ie blierepdeblierp, maar oké)"

Telefoon gaat, het is Annet Greven van HR van VXCompany, sinds een maand mijn ex baas. Ze hebben een vacature voor een helpdeskmedewerker. Tis niet mijn profiel, maar offik toch zin heb om te solliciteren….. Pffffffffffffffffffffffffffffffff. Tis ook nog bij een afdeling die sinds zijn oprichting nog geen winst heeft gemaakt… Goh, wat gebeurde er ook weer met die afdeling waar Capt.Krik werrukte? Die ook anderhalf jaar verlies maakte? Helpdeskmedewerker, Capt.Krik heeft wel eens op de gang gewerkt waar een helpdesk zat… “Ja, dan klikt u even dubbel op uw bureaublad’ ’Bureaublad? Wat heeft dat met mijn computer te maken? Klikken? Dubbel?’

Sjit, afdeling Managed services, daar is laatst Yuri ontslage… die was toch ook een tijdje helpdeskmedewerker???? Xnap der allemaal nix van. Tis wel lief dasse me eerst een gauwe handdruk geve en daddik der dan eventueel weer zou gaan werreke. eerst maares kijke wasse wille en wasse biede.. dat gaat Capt.KRik dan maar doen dan.

Reacties: 7 reacties

hmmmm......
Nou ja, eerst maar ff zien offut wat is.

Geplaatst door mavrtje @ 09-02-2004 21:47

Ach ... je hebt in Den Helder ook maanden op de cobol-helpdesk gewerkt ... ;-)

Geplaatst door Danny @ 10-02-2004 12:39

Het is best moeilijk werk, zo'n Helpdesk. Tenminste als ze net als bij ons AssetCenter gebruiken.

Om iemand te autoriseren, moet je eerst een request aanmaken. Dan moet je fictief een autorisatie bestellen. Deze moet je later fictief in ontvangst nemen. Na ontvangst moet je de autorisatie in een ficitef magazijn opbergen. Dan kun je een werkorder aanmaken. Deze werkorder moet je eerst inplannen en dan mag je hem eindelijk uitvoeren. Vervolgens moet je hem gereed melden en zijn er nog wat anderen die er wat mee moeten.

Heel leuk zo'n systeem, maar de enige die je ermee helpt is het management, dat zo leuk overzichtjes kan maken, van hoe inactief je werkt.

Geplaatst door KlaasH @ 10-02-2004 19:00

@BikerKlaas
Niet zo zeuren Klaas! Zonder AssetCenter had je helemaal niks te doen ... ;-)

Geplaatst door Danny @ 11-02-2004 21:40

Ik had gistern nog de oude laptop van Annet in me zaak. of ik em ff kon her instlaleren. Die had ze weg geveven aan haar zussie. Die Hiero int darp woont.

Maar als managed services opgedoekt wor dan hep ie toch lekker weer een oprot premie. Haha. Maar wel raar natuurlijk je dr eerst uit gooien en dan weer wat nieuws aanbieden.

FF een grapje (eg gebeurt trouwens) IK kreeg vorige week een telefoontje. Van iemand die bezig was thuis een netwerk ie aan te leggen. En die vroeg of wij ook IP adresen over hadden. Want hij had geen idee hoe die daar aan moest komen. DoHHHHHH

Geplaatst door geeb @ 11-02-2004 22:09

En? Wat doet Capt. KRik? Carričre-switch of laten lokken voor een k*t-functie?

Geplaatst door Mo6 @ 14-02-2004 21:53

Capt.KRik gaat het dus niet doen, eerst maar eens kijken of er ook leuk werruk te vinden is.

Geplaatst door Capt.KRik @ 16-02-2004 10:19

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting