Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Sohee!"] [Index] [Next entry: "Hoe voel je je nu?"]

17-12-2003: "Maandag…"

CaptKRik_zet_post_op_small (11k image) aan_het_werk_small (7k image)
3:30u gaat de wekkert.. Wij eruit, snel de laatste spullen in de auto gekeilt, koffie zetten, Koters in slaapzak in de auto (met riemen om). En weg rijden we weer. Weg uit Zerf, Dag Rini en Bernd, het was weer heerlijk, 31 december moet Capt.KRik zijn auto inleveren, dus we weten niet wanneer we weer komen. Het sneeuwt en de wegen zijn spekglad, maar we komen veilig thuis om 11:30. Dan heeft Capt.KRik nog tijd om uit te pakken, doesse, broodje, tukkie van een kwartier en dan moet ie….. Postsorteren! Joepie! Werruk!
Tis harstikke leuk, beetje leuteren aan tafel, enveloppen/kaarten met de postzegel rechtsboven neerzetten (dat heet post opzetten), of enveloppen/kaarten die opgezet zijn in de stempelmachine invoeren, of gestempelde post in de sorteervakken zetten (en die vakken worden dan weer leeggehaald door de z.g. vakkentrekkers). En allemaal slap ouweneelen, dat kunnen ze goed hoor, Capt.KRik wordt danig uitgetest, maar staat zijn mannetje erg goed in dit soort omgevingen.
‘Savonds nog naar de kerstbijeenkomst van VX geweest. Capt.KRik is de enige van de mensen die ontslagen is, die is gekomen. Tis moeilijk… veel handjes schudden, veel horen dat het TOF is, of GROTE KLASSE, dat ik ben gekomen. Pfffffffffffffffffffffffffffffff eindelijk één van de directeuren gesproken, kunnen zeggen dat ik het zo slecht vind dat ze glashard staan te liegen over de toekomst die ze met het bedrijf voor hebben, want als de helft waar was wat Gerard (andere directeur) zei, dan had ik er nog gewerkt. En dat ik het heel slap vindt, dat niemand van de directie iets van zich heeft laten horen, dat zij blijkbaar de enigen zijn binnen het bedrijf die de cursus ‘brengen van slecht nieuws’ NIET gedaan hebben. Maar goed, ik was er en voelde me sterk. In de auto, op weg naar huis nog een beetje janke, maar Capt.KRik hep het idee, dat ie een grote vent was en ze kenne nou allemmal de pest krijge. Fedaagh en morge, de hele dag post sortere van 13:30 tot 23:00 het lefe is goed...

Reacties: 8 reacties

Hee die KRik,

Leuk om dit allemaal weer es te lezen. We bellen snel! Tenminste, ik ga jou in ieder geval bellen!

Kus!

Geplaatst door mavrtje @ 17-12-2003 09:05

Te lang "niks" doen is ook maar niks, maar post sorteren... Leuk voor de ervaring, maar toch niet langer dan een paar dagen hoop ik? Maar ja.. dat heb je niet altijd zelf in de hand.
Mooi dat je je vorige baan nog even goed hebt afgerond. Geeft toch een goed gevoel om even de waarheid gezegd te hebben, lijkt me.

Geplaatst door Jesca @ 17-12-2003 16:45

Post sorteren is toch niet belangrijker geworden dan ff bieruh op de doda-avond, he? Je bent gemist! 8 januari nieuwjaarsreceptie in de W'hoorn! Kids mee!

Geplaatst door G @ 19-12-2003 21:01

Dussss .... kerstkaarten uit Hoorn en omgeving hoef ik dit jaar niet te verwachten?

;-)

Geplaatst door Danny @ 19-12-2003 13:19

Ik had mijn reactie gepost, en prompt zag ik dezelfde avond op het nieuws: "Postsorteerders schakelen familie in om kerstpost te verwerken." Ik heb aan je gedacht hoor!

Geplaatst door Jesca @ 22-12-2003 22:43

Kun je voor al dat gesorteer geen mooie routine programeren? :-)

Wel goed dat je directie heb aangesproken ik had et lef er nie voor.

Geplaatst door geeb @ 24-12-2003 13:54

KRik, KRik, alles goed?!

Geplaatst door G @ 05-01-2004 22:27

Dat vroeg ik me ook al af...

Geplaatst door Jesca @ 06-01-2004 15:08

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting