Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "En Capt.KRik wil wel een baan!"] [Index] [Next entry: "tadaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh!"]

06-11-2003: "Capt.KRik ineens beetje bang..."

Strijd om boterham komt leraar op slaag te staan

Opnieuw is in Amsterdam een leraar slachtoffer geworden van agressief gedrag van leerlingen. Een 16-jarige leerling van een middelbare school blijkt deze week te zijn opgepakt, omdat hij met anderen een leraar had geslagen en geschopt.

Aanleiding voor het incident was een ruzie in de kantine van de school, waar de leerling een boterham van de leraar had gepakt om die te voeren aan een muis die hij had meegebracht. De leraar wilde zijn lunch terugpakken, waarna een worsteling ontstond. De concierge haalde de twee uit elkaar.
De vlam sloeg opnieuw in de pan, toen de leerling met zijn knaagdier enkele meisjes de stuipen op het lijf joeg. De onderwijzer greep in, maar werd toen gemolesteerd door de jongen en enkele van zijn schoolkameraden. Hij werd geschopt en geslagen en liep daarbij lichte verwondingen op.
De politie heeft de scholier dinsdag meteen aangehouden, en verwacht ook de andere vechterbazen nog te zullen pakken. Zij wil niet zeggen op welke school en in welke wijk het incident plaatsvond. Of de scholier van school zal worden gestuurd, is onduidelijk. De betrokkene is leerplichtig. Scholen zijn over het algemeen huiverig om dergelijke voorvallen aan de grote klok te hangen, omdat dat slecht is voor de goede naam. Deskundigen vinden dat scholen juist opener moeten zijn en consequent moeten straffen als zij het geweld willen uitbannen.

Reacties: 3 reacties

Dan wordt je toch gewoon een docent in de ICT? Kun je C# leren aan ouwe cobolkrassers ... die kun jij zelfs onder de duim houden! GiGiGi

Geplaatst door Danny @ 07-11-2003 14:49

Biologie is toch leuker. Vind ik. Kun je eventueel nog zeggen dat je zijn muis tijdens de praktijk in de les gaat ontleden als je je boterham niet terugkrijgt (niet echt doen natuurlijk...).

Geplaatst door Jesca @ 07-11-2003 17:28

Beter de muizenhouder ontleden.
Zal wel geen gram hersens in zitten.
En fatsoen zal ook vreemd over komen.

Geplaatst door Gerard @ 10-11-2003 14:27

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting