Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Vloeken"] [Index] [Next entry: "Kijk nou eens!"]

15-09-2003: "Wiekentdingen.."

ReinieR het principe van electra uitleggen familieplaatje op het strand
Zaterdag met ReinieR de principes van electriciteit verkend. Weerstand, stroom, voltage, magnetisme. hahaha op een gegeven moment zegt ie:"Rik, ik weet nu zoveel van stroom, nu is het wel weer even genoeg!" hahaha Leuk hoor, tijd besteden aan je koterts.
Zondag middag naar het strand bij Callantsoog. eten mee en brandertje, eten gemaakt op het strand. Heerlijk hoor. Stierf er van de heremietkreeftjes en krabben hebben we ook gevangen. Half 8 waren we weer thuis en de kinders konden zo hun bedje in!
Reintje in zee heremiet

Die heremietkreeftjes waren errugh leuk, Je kon ze met handenvol oprapen en we hadden in een mum van tijd een bodem van de emmer vol. Toen we ze gingen vrijlaten groeven ze zich zo snel in dat ik ze niet op de foto kon zetten. Bij elke golf kwamen ze der uit gekropen en renne joh! Als ze weer droog kwamen, gingen ze gauw weer onder het zand. Het zijn ook altijd van die paniekzaaiers dat je het gewoon niet kunt laten om ze te pesten....

Reacties: 1 reactie

Ook erg leuk om die kreeftjes onderwater op het glas van je duiklamp te zetten. En dan zien hoe ze in paniek uit hun huisje klimmen en naar de bodem springen. Geleerd van Capt. KRik.

Daarna natuurlijk wel weer hun huisje teruggeven... ;-)

Geplaatst door G @ 16-09-2003 09:07

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting