Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Takken update!"] [Index] [Next entry: "Vloeken"]

11-09-2003: "Koffer"

gevonden.....
Een 61-jarige man uit het Duitse Düsseldorf heeft maandag na 24 jaar zijn op een vliegveld zoekgeraakte koffer teruggekregen. De man had na een vlucht in 1979 van de Senegalese hoofdstad Dakar naar Düsseldorf tevergeefs bij de bagageband staan wachten op zijn koffer. Het bagagestuk werd onlangs in een berm gevonden. Aan de hand van een visitekaartje kon hij aan de rechtmatige eigenaar worden teruggegeven.De man reageerde verrast en kon wel lachen om de terugkeer van zijn spullen. Omdat de kleren hem niet meer pasten, heeft de man de koffer met inhoud weggegeven. (NU.nl)

hahaha
Capt.KRik moest eens een keer naar Plymouth voor een curzuz. Lekker mettut vliegtuig. Op Schiphol: "zullen we uw bagage doorboeken? dan hoeft u het niet eerst op te halen en dan weer in te checken bij uw overstap op Heathrow". Dat vond Capt.KRik wel een goed idee, maar in Plymouth was er dus geen koffert. Kreeg toiletspulle mee en 'savonds werd de koffert keurig gebracht, dah was wel lekker handig.

Na twee weken op de terugweg:"Zullen we uw koffer doorboeken?". Nou, dat leek Capt.KRik een geweldig plan, maar hij vroeg wel ofiie dan ook echt doorgeboekt zou worre dan en niet zoas op de heenweg. Op Schiphol dus weer geen koffert hahahaha, werd ook weer keurig thuis gebracht die avond. Scheelde een hoop sjouwe!

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting