Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "pano:"] [Index] [Next entry: "Mist:"]

11-08-2003: "Terug van vacaciones!"

Capt.KRik hep een nieuwe KRikc@m! Hij is blij! Tis een dingetje van nix, maar hiero een paar voorbeeldjes van wat ie ken! En doe nog maar een uitroepteke! Der zit macro op en een flipsertje en een microfoontje en 3 resoluties (1280X1024, 1024X768, 800X600), en per resolutie 2 maniere van compressie, en je ken filme met gluid, en alleen gluid opneme, en hij is klein en mooi.........
Capt.KRik hep gewoon geen tijd om te weblogge, alleen maar om te spele. Hele dag bezig met experimentjes. Alleen de close-up en macro stand geven het probleem dat de paralax een beetje groot is, dus moet Capt.KRik er aan wenne dat ie dan een beetje hoger mikt met foto's make.
hetty-metter-netty_small (22k image)
Een paar foto's van de barbeknoei bij Opa en Oma. Hetty (KRikSisInLaw) had een sexy visnet aan!
hetty-der-netty_small (16k image)
Dus ook een stuk close-up op 15 cm afstand! En de winnende foto van Tonny die in het badje sprong.
J_aime_la_vie_small (11k image)

Capt.KRik had ook gefilmd, maar had de gebruiksaanwijzing niet zitte leze, dus dat lukte nie. Int zwembad van de Vrije Vogels ook nog wat plaatjes met extreem veel schittering. Daar zie je wel dat ie probleme hep met sommige vlekjes, maar tgaat eigluk nieso gek. ReinieR doet erg zijn best om der goed op te kome.
ReinieRPotter_small (5k image)

05082003
Er passen dus 48 plaatjes in de hoogste resolutie der op, maar dan zijn de foto’s niet in verhouding met het bureaublad. Kweenie hoeveel plaatjes der dan op kenne, omdat de plaatjes niet allemaal even groot worden (er zit compressie op). Heerluk veel plaatjes geschoten van de koterts innut swembad. Kgaat snel weer terug om der nog meer te maken!

07082003
ff een plaatje op de photosig geplaatst!

Reacties: 4 reacties

Het is een hele verbetering die nieuwe camera.. maarre.. wat doe je met die oude?????
Ik weet nog wel iemand met een weblog die behoeftig is naar zo'n ding..

Geplaatst door mavrtje @ 11-08-2003 15:41

Wou joe dah stokkie van mij lene meddie ongeloofelijke hoeveelheid van 0.1 megapixelt? weggefe doehk liever nie, khou je liever te vriend. kneemum doda wel mee en als ik de cd nog vindt inclusief drivers (hoewel, voor XP zul je wel nieuwe moeten daunlooden). En hij gebruikt ook stroom as jum laat liggen, dus neem oplaadbare aaa cellen. verder (als ik de cd vindt zit er dan dat panoproggie bij, als je dan 10 plaatjes in de lengte X 10 rijen, heb je zo 1 megapxil bij mekaar geplakt HAHAHAHAHA

Geplaatst door Capt.KRik @ 11-08-2003 16:13

hij is mooi!!!!! de camera dan alleen al die fotografie taal is voor
mij net of je van mars komt!!!!

Geplaatst door rensoe @ 12-08-2003 10:46

Vette net

Geplaatst door G @ 12-08-2003 11:19

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting