Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Caravan:"] [Index] [Next entry: "Boomklever:"]

30-06-2003: "Camping"

We staan er weer, op de Vrije Vogels. Nu met caravan. Lekker de hele dag een beetje in je blote kont lopen. Vraagt mijn buurman heel dwingend of ik niet een keer bardienst wil draaien (Eigenlijk zegt ie dat ik bar dienst "moet" gaan draaien). Nou vooruit dan maar. en ja hoor, op het lekkerste deel van de dag sta ik (met kleren aan, want verplicht) achter de bar. Bier tappen, en ja hoor vat leeg! Nog nooit verwisseld had ik zoiets. Mensen leuteren tegen je aan over hun zieke vader in het AMC, jongentje valt uit klimrek, breekt pols, zoek maar een EHBO-er. Gelukkig mocht ik zelluf ook een pilsje nemen en kreeg ik 15 cent fooi in 2 uur. HAHAHA ik ga het vast nog een keer doene! Vooral toen mijn eigen koters ijs kwamen kopen en niet op hun beurt konden wachten was het leuk.

Reacties: 4 reacties

Een leuke carriereswitch, barkeeper? hahahahaha!!!

Geplaatst door mavrtje @ 01-07-2003 15:54

vooral toen die meiden van 16 in hun blote togus aan de bar kwamen zitten werd het inderdaad heel gezellie... HAHAHAHA, maar inderdaad, komend seizoen begint Capt.KRik in de kantine van de Waterhoorn met Astrid. Kenne we tenminste nog tot na 12 uur blijven...

Geplaatst door Capt.KRik @ 01-07-2003 21:06

Kun je je ook als vrijwiller aanmelden voor die bardienst met meiden?

Geplaatst door G @ 01-07-2003 22:51

HAHAHAHA Asjoe bardienst heb, kleren aan, zit je aan de bar, kleren uit (wel op handoekkie zitte hè!) Alleen als het koud is mag je kleren aan.

Geplaatst door Capt.KRik @ 02-07-2003 07:46

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting