De mop - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Mei 2004

Donderdag, Mei 27, 2004

pauw_en_kip (34k image)
Hoe ging die mop ook weer van die kalkoen en die pauw? gaat dat ook op voor een pauw en een haan?

Posted by KRik @ 10:05 AM CST [Link] [1 reactie]

Woensdag, Mei 26, 2004

tonny_outfit (21k image)
Met die verjaardagen... Voor de familie die niet naar de kemping wou komen wegens preutsheid, (twas veel te koud voor bloot, dus IEDEREEN had kenne komme (kunnen komen)) was er zondag nog een xtra feessie thuis... Tonny had een eigen creatie aan..
reins_bootje (24k image)

ReinieR kreeg een rubberboot (najah, rubber, polytheen oid) Roeien ging prima, maar alleen vooruit.

Posted by KRik @ 10:04 AM CST [Link] [3 reacties]

rein_jarig_op_kemping (50k image)
Anders dan Mo6 en Jesca, had Capt.KRik dit jaar geen zeelandwiekent. Errugh jammert, maar die sepia's komen wel weer een keer. Reinier was op de zaterdag na hemelvaart jarig. We zaten op de kemping in Midwoud, maar het was te fris om uit de kleren te gaan. Wel alle kempingburen uitgenodigd voor diepvriestaart van Deen. [more]

Posted by KRik @ 09:59 AM CST [Link] [Reageren?]

tonny_schoolreis (37k image)
De dag nadat die DEBIEL zijn wekelijkse terugkoppeling was vergeten te regelen gaat KRiks kleine meid voor het eerst op schoolreis. Naar Sprookjeswonderland natuurlijk!
Die middag was Tonny zo moe, dasze er helemaal niets meer over kon vertellen....

Posted by KRik @ 09:51 AM CST [Link] [1 reactie]

Maandag, Mei 24, 2004

binnekort meer!

Posted by KRik @ 10:48 PM CST [Link] [1 reactie]

Woensdag, Mei 19, 2004

traktatie (37k image)
ReinieR is zaterdag jarig, wordt 9! fijn trakteren. Hij wil graag cakejes versieren..... Het werden rondo's, ook leuk. 3 soorten kleurstof van de toko (ik hoop dat die pestkoppen allergies zijn voor kleurstof! Ik doe der xtra veel in). En dan versieren met minismarties (9 stuks op elke rondo). Yentle kan niet tegen sjokola, dus die krijgt muisjes (zij was één van de kinderen die een kaartje stuurde aan ReinieR toen we hem thuis hielden vanwege het pesten). Voor Mats mets diabetes een suikervrij gebakkie.... wel een werruk hoor, glazuur make...

Posted by KRik @ 01:53 PM CST [Link] [2 reacties]

Dinsdag, Mei 18, 2004

tonny_en_mem (11k image) captkrik_en_andy (7k image)

rein in de boot genomen rein_kapitein_small (9k image)

Zondag bij me niggie Tonny geweest... Nou ja niggie........ ze is 50 en van alles zit er een beetje teveel op en aan. Glukkig lijkt ze kwa gezicht zo op de moeder (ook een Tonny!) van Capt.KRik daddie der helemaal gelukkig en blij van wordt. Tgrappige is, dat Tonny (KRikniggie) kwa karakter helemaal niet op KRikmama lijkt. Maar het gevoel is zo goed en zo eigen, dawwe mekaar eigenlijk niks hoeven te vertellen (doen we wel hoor, maar thoeft nie). Naja, kijk maar naar het plaatje waar Capt.KRik opstaat.. we hebben ons lekker geamuseerd.

Posted by KRik @ 01:47 PM CST [Link] [Reageren?]

oven (18k image)
Sommige mensen geven een godsvermogen uit aan een keuken. Die van ons (op de kemping) heeft in totaal 45 euri gekost. Gasfornuis (twee pitten oven èn grill) was 20 en de stellingkast 25. HAHAHA, maar wel lekker verse broodjes afbakken.

Posted by KRik @ 01:35 PM CST [Link] [Reageren?]

Vrijdag, Mei 14, 2004

Een helderziende heeft een zware prijs moeten betalen voor zijn juiste voorspellingen. Twee Belgische mannen hebben de waarzegger met een honkbalknuppel gedeeltelijk invalide geslagen. De helderziende had namelijk voorspeld dat een van de mannen zijn baan zou verliezen en dat zijn huwelijk zou stranden. Zijn vriend kreeg te horen dat zijn moeder ernstig ziek zou worden. Toen na enkele maanden bleek dat de helderziende het bij het rechte eind had, sloegen zij de man in elkaar. (Nu.nl)

Posted by KRik @ 10:21 AM CST [Link] [Reageren?]

Donderdag, Mei 13, 2004

Tonny is 5! Ze heeft haar feestjurk en lichtflitsende hakjes aan! Kedootjes van fennogget waren een caravan van pleemobil, een opblaasbeest voor innut swembat en de lichtgevende muiltjes.

Posted by KRik @ 10:06 AM CST [Link] [2 reacties]

Woensdag, Mei 12, 2004

krikauwto (24k image) voor de car van Capt.KRik. Meer van dit soort auwtows hiero.

Posted by KRik @ 11:13 AM CST [Link] [Reageren?]

Zondag, Mei 9, 2004

van die leuke pulletjes..... de snoeken doen niet echt hun best hebbikut idee...

Posted by KRik @ 09:09 PM CST [Link] [1 reactie]

Woensdag, Mei 5, 2004

g_en_tonny_small (40k image) r2d2 (6k image) oranjebitter (39k image)
Traditioneel gevierd met aankopen doen op de vrijmarkt (na 10 minuten al met de eerste lading terug naar huis). Beste aankoop was voor ReinieR een R2D2 wekker en een borstkolf voor G en Mjan!.
Lekker in het zonnetje oranjebitter zitten drinken (we moeste ff w8e tot ie ontdooid was hihihi), terwijl G zich op het vaderschap voorbereidde door met Tonny te gaan steppen. Daarna eten,Asperges van de ALDI! joepie wahn feest tog weer.

Posted by KRik @ 12:55 PM CST [Link] [1 reactie]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting