M&M's... - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Januari 2005

Donderdag, Januari 27, 2005

Welke kleur vind ji het lekkerst???
enneh het slachtfeest is net voorbij, deze beesten kunnen weer rustig ademhalen.

Posted by KRik @ 10:19 AM CST [Link] [4 reacties]

Zaterdag, Januari 22, 2005

doen het nog best! op het droomverklaringen postje van vorig jaar komen nog steeds vermeldingen van dromen binnen. Toch wel lagge dat op juist van die vage dingen mensen je saait vinden.

Posted by KRik @ 12:41 PM CST [Link] [Reageren?]

Vrijdag, Januari 21, 2005

Pappa, worden kindjes echt uit je gleuffie geboren? vraagt Tonny (5). Ja, en het is best zwaar werk. Maar ik heb het zelf gezien, je kwam uit Marliens gleuffie.
Stinken die babies dan niet heel erg? vraagt ze...
ehhhh, nee hoor, dat valt wel mee, de babies zijn helemaal ingesmeerd met een zalfje dat ze niet laat stinken. hmmmmmmmmmmmmm, okee........
pffffffffff wat een gesprekken hebben vaders met hun dochters

Posted by KRik @ 09:11 PM CST [Link] [Reageren?]

reininkeuken (3k image) tonnybijvoorgerechten (3k image) kidsinkeuken (4k image)
vorige week zondag vierde Oma haar 65e fjaadagh... Joepie!!!! allemaal naar restaurant de haai, o nee, dat heet inene Zuid eten. ReinieR (9) kwam binnen en wou eigenlijk meteen in de keuken helpen....
En dat kon! wel vet hoor, groot schort voor, stond ie daar de carpaccio op borden te leggen. later mochten de kids ook meehelpen in de bediening. Teten was aardig, de bediening kidsvriendelijk... wat wil je nog meer.

Posted by KRik @ 08:02 PM CST [Link] [Reageren?]

Woensdag, Januari 19, 2005

Daar gingen KRik en Mlien ff bij het graf van Pim kijke.. Of de bollen al boven de grond komen. Reje 75 op de provinciale weg. Licht springt op oranje en onze held stopt netjes. ZSJZSJZSJZSJZSJZSJZSJZSJZSJ! horen ze. KRik kijkt in de spiegelt en ziet dat er een fijne VW bus zonder ABS aan komt suizen met geblokkeerde wielen.... Klets!!! Mlien springt vloekend uit de auwto, maar KRik zegt dasze maar ff de pliese moet bellen... Met een vriendelijk gezicht stapt hij op de geschrokken man af...
Ag ja, auto's aan de kant, formulier invullen, pliesie der bij, alles weer geregeld... De auto was fedikke net gekeurd. Schade lijkt mee te vallen, alleen de bumpert en een 8erliggie stuk. Kost meestal toch veel.. PFFFFF
Bij Pim alles okee, de bolletjes duwden de schelpies lekker omhoog. Kaarsie aangestoken en maar weer naar huis.

Posted by KRik @ 01:01 PM CST [Link] [2 reacties]

Dinsdag, Januari 18, 2005

ReinieR(9) vraagt:"Pap, wat is fuck? Van fuck you?". Capt.KRik antwoordt onbewogen:"Dat betekent neuken".
"dus fuck you betekent neuken je?"
"nee, dat betekent dat iemand geneukt moet worden zonder dat ie dat wil"
Tonny (5) zingt:"ik wil met je neuken" 5x.
hmmmm dit gesprek moet toch een beetje in banen worden geleid.
"Kids, neuken is een niet zo leuk woord voor vrijen, en we gaan het niet overal gebruiken, want andere mensen kunnen daar niet tegen, of vinden dat raar. Dus, alleen soms gebruiken als alleen wij in de buurt zijn."

pfffffffffff wahn frage krijg je dan bij je boterhammetje met kaas...

Posted by KRik @ 10:22 PM CST [Link] [Reageren?]

Maandag, Januari 17, 2005

Bijna vergeten alweer, het was vorige week zondag, weet je nog?
krikenmavr (21k image)
KRik en Mavrtje zouwe Egmond lopen met de hele groep vrienden van Pim... JW, Marco (the sixmaster), Erwin, Rob, Sacco, A3, Lenneke... En Marco en JW zouwe weer een hotelletje boeken, zodat Iedereen zich daar kon omkleden....
Maar dat ging mooi niet door! [more]

Posted by KRik @ 12:01 PM CST [Link] [3 reacties]

Woensdag, Januari 12, 2005

baldihalla (9k image) walhalla1 (2k image)
walhalla2 (4k image)
Omdat we er natuurlijk een paar dagen waren, en we niet de hele tijd op Christianes lip wilden zitten, gingen we ook nog ff de toerist uithange. Naar een hemelse plek, het Walhalla. Niet deze, maar dit hier. Kwam verder mooi uit dat Baldi er studiepunten voor kon krijgen, als ie een kaartje ervan kon overhandigen op school. Tevens as bewijs foto van onze held gemaakt tussen de zuilen.
[more]

Posted by KRik @ 12:04 PM CST [Link] [Reageren?]

Dinsdag, Januari 11, 2005

zwagers met niggies KRik met Emilia
En ja hoor, na een paar km verder te hebben gereje, kwamen we bij huize Hinum aan. Kindjes gekeurd, was wel heftig, ze zijn toch wel echt kindjes van Pim. Ome KRik was het luieren (in de zin van stront opruimen) nog nie verleerd, en kindjes in slaap wiegen ook nie.

Posted by KRik @ 05:07 PM CST [Link] [4 reacties]

Zondag 2 januari om 6 uur sogges gaan rijden, met Sacco, A3 Baldi en Reina. Als Foetussen opgepropt in het kleine karretje kwamen we na 800 km bij Sinzing aan.
8erindeswift (12k image)
Vanaf de afrit van de snelweg, was dit het eerste bord dat we zagen....
[more]

Posted by KRik @ 04:57 PM CST [Link] [1 reactie]

Maandag, Januari 10, 2005

voor Capt.KRiks! fjaadagh...
enneh, by the way, WEG MET MARION DE HOND!

Posted by KRik @ 03:17 PM CST [Link] [2 reacties]

Zondag, Januari 9, 2005

veel te logge mense, Duitsland (bezoekje aan de babies van Pimmos). Dagje Amsterdam in het kader van de huwelijksbandversteviging. en Egmond vandaag. nou, kken je wel vertelle, dat het een stel bikkels zijn die dat kolere-end uitlopen...
LATER!!!!

Posted by KRik @ 06:30 PM CST [Link] [9 reacties]

Zaterdag, Januari 1, 2005

2005_small (6k image)
gelukkg Niejaar. Slechter dan 2004 kan het hoop ik niet worden. Mensen hou je goed. Neuk vaker, af en toe een aai over de bol, neem eens bloemen mee ook als er nix aan de hand is. Pik de dingen van je partner die je eigenlijk wil veranderen, maar er meebie helemaal niet toe doen. En idd, vaker neuken op een lieve manier. Hang on!
Capt.KRik!

Posted by KRik @ 07:07 PM CST [Link] [5 reacties]

ijskar zie de ernst op haar gezicht
Op de dag dat er in Nederland 600 aanrijdingen waren (di 28/12) hadden Capt.KRik en zijn gezin het in hun kop gehaald om naar speelstad Oranje te gaan. Deze hel voor ouders is een hemel voor de koters. Na een paar uur 8er een sneeuwschuif te hebben getuft kwamen we daar toch aan. gevolg van het weer was dat het heerlijk rustig (relatief) was. Van 11 uur tot 17 uur hebben we de koters alleen ff gezien voor een broodje. Wij konden heerlijk boekie lezen, koffie drinken, glaasje wijn het leven is goed. Safos nog een patatje gegeten en om kwart voor acht weer thuis (het dooide ondertussen weer. Sneeuwballetje gegooid, koters kompleet afgenokt. fijne dag was het hoor.

Posted by KRik @ 05:30 PM CST [Link] [Reageren?]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting