Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Capt.KRik hep wel gegeven hoor!"] [Index] [Next entry: "Als vanouds..."]

09-09-2004: "Droomverklaringen 2.."

Wat moet je hier nu mee? droomt Capt.KRik dat ie een trombosebeen had in zijn slaap en dat ie wakker wordt met een afgezette poot en een houten been..... Dee nog goed zeer ook hoor.. Komt zeker door te veel hardlopen. tis nu niet eens meer om de dag dadder hardgelopen wordt. tis nu bijna elke dag... even een paar dagen herstellen meebie, zondag maar weer een groot rondje Bobeldijk...

Nee, dan die andere droom van vorige week. Capt.KRik was met duikflessen in het zwembad, en er was een gang naar benedn, en daar was een soort zwemparadijs voor duikers! 30 meter diep minstens, en mooie lampen (wel gewoon tegels tegen de wand). En het was tjokvol met duikers. Capt.KRik se broertje was der ook...... Twas meer een soort vliegdroom, weet je, dat je kan viegen zonder enige moeite. Nee, die houte poot zat niet fijn aan me been....

Reacties: 5 reacties

Grappig dat je die dromen na het ontwaken nog kan herinneren! De meeste mensen moeten daar (veel) moeite voor doen. De bevert weet bijvoorbeeld NOOIT waarover ie gedroomd heeft. Overigens: bij je ex-collega Trix is trombose geconstateerd ... (helaas geen droom)

Geplaatst door Danny @ 12-09-2004 22:43

Capt.KRik doet eigenlijk geen moeite om zich zijn dromen te herinneren, meestal blijft een droom hangen, als ie vlak na, of tijdens de droom wakker wordt. En natuurlijk de dromen waarin gewillige vrouwen met gulzige monden en strakke tietjes voorkomen.... Die vergeet Capt.KRik natuurlijk ook nie.

Geplaatst door Capt.KRik @ 14-09-2004 10:09

Fuk! Dromen van gewillige vrouwen met gulzige monden en strakke tietjes ... dat wil ik OOK! Zeker voor het slapen gaan eerst een film van Jenna kijke? ;0)

Geplaatst door Danny @ 14-09-2004 16:44

Die drome krijg je alleen door extreme onthouding Danny, snie fijn hoor.....

Geplaatst door Capt.KRik @ 15-09-2004 17:21

Hmmmm ... ik probeer me iets voor te stellen bij "extreme onthouding": je bent te gast bij Hugh op het Playboy Mansion. De wulpse bunnies zijn gewillig. Captain Krik ontvangt de ene lapdance na de andere. Edoch ... zijn blanke sabel blijft keurig in z'n broek. Da's pas extreem ;0)

Geplaatst door Danny @ 15-09-2004 22:23

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting