Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Rondvliegende onderbroek leidt tot botsing....."] [Index] [Next entry: "Hokjesgeest:"]

25-07-2003: "karavaan:"

de jongens maken muziek op hun banken en de congierge op de bas
Gister naar Karavaan geweest. Dat was genieten! Met de kindjes naar het theater. Het speelde in de (nu al) voormalige parkschouwburg en we moesten achterom. Daar kwamen we direct op het toneel, waar ze een tribune hadden neergezet.

Juf Do komt binnen, check out her shoes!
Het stuk heette "unieke zaken" en ging over een klas met 3 jongens er in, waar de juf probeert orde te houden met strenge straffen. Het leek waarempel wel mijn juf Henny van de mussenstraatschool, wat een kreng was dat zeg!
Er heerst harmonie in de klas, maar als de juf te streng wordt gaan ze wraak nemen
De banken waar de jongens zitten bleken muziekinstrumenten te zijn en het hele stuk speelde de congierge op een basgitaar achter het raam. Een soort dans ontwikkelde zich tussen juf en jongens, waarbij eerst de juf triomfeert door streng te straffen, (Cor moet een lepel lijm opeten en een glas rode inkt drinken) maar later nemen de boys wraak en wordt ze op haar nummer gezet.
De hele klas staat op zijn kop
Toen het afgelopen was, stond ReinieR als eerste bij de acteurs om met ze te lullen natuurlijk, maar hij ging ook achter de schermen kijken en zat natuurlijk overal aan. Dat werd dan natuurlijk weer niet zo gewaardeerd. Na het stuk zijn we nog even een patatje wezen halen, want we hadden nog niet gegeten. Lekker hoor, met van die koters die helemaal hyper zijn van vermoeidheid en het theater, even de snackbar in. Daarna snel weer naar onze eigen Caravaan!

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting