Tsunami..... - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: December 2004

Woensdag, December 29, 2004

Sjeezus mense, ff geen grappe, stort hier geld. Pfff waar praten we over zeg, 1953 zeeland? met 200, à 300 doden? Hier zijn ff 60.000 en meer mensen verdwenen van de Philipijnen, via Thailand, Zuid-India (Danny is net weer een week thuis), Sri lanka, tot in Oost_Afrika! Stel je voor, de helft van de Malediven weg.... gewoon weggespoeld die eilanden zijn ook maar 2 meter boven zeenivo oid. Relativeringsvermogen set to maximum...

Posted by KRik @ 08:01 PM CST [Link] [1 reactie]

Maandag, December 27, 2004

resetknop
Naar aanleiding van het commentaar van onze Danny. Idd Tonny heeft hier een glitterhartje op haar voorhoofd geplakt met haargel (ID van ReinieR natuurlijk).

Posted by KRik @ 02:18 PM CST [Link] [3 reacties]

Zaterdag, December 25, 2004

kerstbest
glittergel, makeup, linten in het haar, nieuwe schoenen (staan der nie op). Mooie kindjes hoor...

Posted by KRik @ 12:26 PM CST [Link] [1 reactie]

Donderdag, December 23, 2004

egmond2005 (20k image)
het nummer lijkt wel elk jaar hoger te worre.......
of komt dat omdah toen Capt.KRik se inschrijving ging tsjekke hij helemaal niet ingeschreven bleek te zijn?

Posted by KRik @ 09:17 PM CST [Link] [2 reacties]

marskijk hier!

Posted by KRik @ 10:17 AM CST [Link] [1 reactie]

Woensdag, December 22, 2004

Hummeltje van 244 gram
Amerikaanse artsen hebben de kleinste baby ooit op de wereld gezet. Het meisje woog bij haar geboorte in september slechts 244 gram. Het Loyola Universiteitsziekenhuis nabij Chicago, dat het nieuws pas gisteren naar buiten bracht, spreekt van een wereldrecord.
(AD)
Het meisje, Ramaisa, kwam op 19 september samen met haar tweelingzusje Hiba ter wereld via een keizersnede na een zwangerschap van 25 weken. Daartoe werd besloten omdat de moeder aan zwangerschapsvergifting (pre-eclampsie) leed. Volgens de behandelend artsen was het leven van zowel moeder als tweeling in gevaar.


pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff [more]

Posted by KRik @ 03:20 PM CST [Link] [Reageren?]

houdt het dan GODVERDOMME nooit op?

Posted by KRik @ 02:05 PM CST [Link] [1 reactie]

Maandag, December 20, 2004

ff terug naar zaterdag nog.... helemaal vergeten. Gingen we de kerstboom uitspitten in Hoogkarspel. Staat Capt.KRik daar in die vette klei te kloten met zijn schep (een echte Sneeboer!). Zegt Tonny inene: "Ik zie een roodborstje"en ze wijst onder de boom die Capt.KRik aan het rondsteken is. En ja hoor, daar zit ie! als ie dichterbij zou zitten, zat ie op mijn voet notabene. gewoon te w8en tot de boom (en de wurmen) boven de grond zou komen... Niet te geloven. En dan zijn er mensen in Capt.KRiks kennisenkring die nog nooit een roodborstje hebben gezien!

Posted by KRik @ 11:29 AM CST [Link] [1 reactie]

Tis wel geweldig wat vage postjes met als onderwerp droomverklaringen en re-incarnatie kunnen opleveren aan reacties. neem nu der reactie van Chaumbra bijvoorbeeld. Sjammer daddie dan weer geen meeladres 8erlaat....

Posted by KRik @ 11:12 AM CST [Link] [Reageren?]

Zondag, December 19, 2004

madonnametkind (12k image) koor (3k image)
In plaats van hardlope, ging Capt.KRik fennogget luisteren naar het koor van Mlien. Kindjes mee, die het natuurlijk wel een lange zit vonden. Bijgevoegd een time lapse van Tonny onder de tafel...
tonny_onder_tafel_370 (16k image)

Posted by KRik @ 03:02 PM CST [Link] [Reageren?]

As Capt.KRik! jarig wordt, volgend jaar 31 mei, weet ie nog wel een verjaarskadootje!

Posted by KRik @ 02:46 PM CST [Link] [Reageren?]

Vrijdag, December 17, 2004

rein doet het wel aardig
Gister had ReinieR zijn eerste karate-jitsu toenooi. Eerste partijtje verloor hij grandioos (maar dat jochie won later van de Nederlands kampioen). Tweede wedstrijd ging al veel beter, hij joeg dat joch behoorlijk achteruit, en zelfs van de mat af, maar die ander scoorde toch een punt meer door Reins dekking (huh? wasdah?) of beter, het gebrek daaraan. Errugh teleurgesteld was ie wel, onze Rein. en wat Capt.KRik ook voor opbeurends zei, tging der nog ff nie in... najah, assie wat meer ervaring krijgt, gaatut meebie wat beter..

Posted by KRik @ 01:34 PM CST [Link] [Reageren?]

Dinsdag, December 14, 2004

Moet je doen as je jeuk hebt, maar het zijn ook vetcoolgafe beesten. Net een ridderharnas wat ze aan hebben, alleen veel efficiënter. Capt.KRik had er met ReinieR natuurlijk een hoop gevonden op het strand. Omdat ze nogal gaan stinken als je ze in huis haalt, maar besloten om ze te drogen in de oven. Niet te heet, 50 graden zou wel goed zijn....
HAHAHAHA allemaal knalrood geworden! terwijl ze op het strand grijs of groenig waren.... Nou mooie tentoonstelling wordt dat van Reintje!

Posted by KRik @ 11:20 AM CST [Link] [Reageren?]

Maandag, December 13, 2004

reintjeproject (29k image)
Weer een lekkere zondag besteding.... Eerst ff renne in Schoorl met Mavrtje, en daarna nog eens met de familie naar Callantsoog om schelpen te zoeken op het strand voor ReinieRs schoolproject (waarover later meer). "Wat wil je vinden ReinieR?" "Een boormossel..." [more]

Posted by KRik @ 02:37 PM CST [Link] [1 reactie]

Donderdag, December 9, 2004

Tonny, ik hang je tas en je jas wel op (zegt Capt.KRik fenogget in school). Sjeezus wahn zware tas heb je, wat zit er in? Tonny zegt nix, kijkt schuldig. Capt.KRik kijkt, zit er een hele baksteen in! hahahaha, Tonny verzamelt egt alles.. Uit Legoland nam ze als souvenir een grote zwerfkei mee, hahahaha en nou een baksteen, Nou Teun, as de jongens je lastig vallen, geef je maar een soejang mejje tassie hoor!

Posted by KRik @ 01:45 PM CST [Link] [1 reactie]

Woensdag, December 8, 2004

Zwangere vrouwen die dieetpillen slikken, hebben een grotere kans om lesbische dochters te krijgen dan vrouwen die dat niet doen. Dat meldt De Telegraaf dinsdag. Uit onderzoek van de universiteit van North-Dakota is gebleken dat tot acht keer meer moeders van lesbische vrouwen dieetpillen slikten tijdens de zwangerschap dan moeders van hetero-vrouwen. (Nu.nl)
[more]

Posted by KRik @ 09:33 AM CST [Link] [Reageren?]

Dinsdag, December 7, 2004

Maak zelf je eigen marsepeinen sinaasappeltjes! WOW!

Posted by KRik @ 10:03 AM CST [Link] [5 reacties]

Zondag, December 5, 2004

Gister pakjesavond. dus de koters zitten ff voor de tv, terwijl Capt.KRik voorbijloopt met de krat kadootjes (lapje derover). Krat in bijkeuken gezet, rustig naar buiten gaan, asseen gek op alle ruiten bonken en omlopen naar de voordeur. Daar wacht ReinieR (9) hem op.....:"betrapt!" roeptie. HAHAHAHA lagge hoor we hebben nu echt een medeplichtige. Tonny (5) had nix gemerkt en was bezig de krat met pakjes de kamer in te slepen.

Posted by KRik @ 12:37 PM CST [Link] [Reageren?]

Zaterdag, December 4, 2004

WASHINGTON - De opwarming van de Aarde kan op het noordelijk halfrond leiden tot permanente, strenge vorst. Dat hebben wetenschappers van de universiteit van Illinois in Chicago ontdekt.
Volgens hen deed een opwarming 8200 jaar geleden veel ijs op de Noordpool smelten. Daardoor kwamen enorme hoeveelheden zoetwater in de zoute Atlantische Oceaan terecht en veranderden zeestromingen van richting.
Binnen enkele jaren daalden de temperaturen tot ver onder het vriespunt, en kregen West-Europa en andere delen van het noordelijk halfrond te maken met een periode van zware vorst die ruim honderd jaar aanhield.
De wetenschappers vonden het bewijs voor hun theorie in turfbezinksels in de Golf van Mexico. De samenstelling bracht aan het licht dat de bezinksels waren ontstaan in een zoutwatermoeras dat plotseling door zoetwater was overspoeld. De Amerikaanse wetenschappers publiceren hun bevindingen in het wetenschappelijk blad Geophysical Research Letters, dat op 11 december verschijnt.

[more]

Posted by KRik @ 11:07 AM CST [Link] [Reageren?]

Vrijdag, December 3, 2004

Capt.KRik vindt daddur niet zoiets bestaat als zinloos geweld. want dan zou der ook zoiets bestaan als zinnugh geweld. Bijbel zegt dajje je andere wang moet toekeren..... Nou is de bijbel ook maar een boekie, maar goed, er is ook nog zoiets als passief verzet. In Tai Chi gebruik je de snelheid en kracht van de tegenstander om zelf te blijven staan. je neemt zelf nooit het initiatief tot geweld. Das goe..... Der is nu voor de verandering ook een Islamitisch geestelijke die ff zegt, van dat er niet geknokt moet worden.. Pffffffffff, gelukkig maar seg!

Posted by KRik @ 03:43 PM CST [Link] [Reageren?]

helemaal niks!

Posted by KRik @ 02:21 PM CST [Link] [Reageren?]

got seg, 93, lekker belanrijk daddie dood is. Capt.KRik weet nog wel een paar belangrijker mensen die dood zijn gegaan dit jaar...
Mijn buurvrouw Carla, 48 (eierstokkanker), laat een dochter van 13 alleen achter....
Capt.KRik se sukkelige broertje (afgepaft in Afghanistan, omdat ie de wereld zonodig wilde verbeteren) laat een ex vrouw, en een nieuwe vriendin achter (en ook nog een tweeling).
Oma Reina, (die was pas 83 ofzo, dus in vergelijking met Bernard véél te jong!)
en tante Rie (79), de zus van Mlien der moeder (die al dood ging toen Mlien 5 was). Al die begrafenissen worden gewoon een keer te veel. een mens kan een aantal begrafenissen per jaar aan, en nu zitten we wel aan de max hoor!
IEDEREEN BLIJVEN LEVEN TOT VOLGEND JAAR! HEB JE DAT BEGREPEN! VERDIKKE (eufemisme voor wat Capt.KRik eigluk wil zeggen....)

Posted by KRik @ 10:59 AM CST [Link] [1 reactie]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting