pano: - KRiklog
   
 

 Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

My Archives: Juli 2003

Donderdag, Juli 31, 2003

kemping-360_small (5k image)
ff een snelle pano van het perenveld. Mlien zit te lezen met ReinieR en je ziet het, om half 10 'sochtends is het weer weer gweldig! Hoe vind je onze luifel? [more]

Posted by KRik @ 12:06 PM CST [Link] [5 reacties]

steen en brekebeen
Dinsdag ff naarMaris der verjaardag. Pim zit lekker schorpioentjes te meppe, en zij breekt haar beentje door even van een trappetje op een ronde steen te stappen.... twas wel ff gezellie, maar kort, want koters moe en dus vroeg eten en slapen.

Posted by KRik @ 11:59 AM CST [Link] [1 reactie]

Maandag, Juli 28, 2003

Biod Extase2
Dit is de caravan van Marieke en JanKees............. Issie niet geweldig? van binnen is het één groot bed en een heel klein keukentje. Het is niet voor niets een Biod Extase2

Posted by KRik @ 03:29 PM CST [Link] [4 reacties]

braderie
Zaterdag was het braderie op de de kemping.... Dat is heel leuk hoor, iedereen in zijn blootje achter een stalletje en de rest is er om heen aan het grutten. Ik kocht 2 boeken van Wim Hofman (Wim en Het Vlot) voor nog geen 2€. [more]

Posted by KRik @ 03:21 PM CST [Link] [Reageren?]

Vrijdag, Juli 25, 2003

Marlien bestelt in de snackbar een grote friet. Capt.Krik een kleine (want te vette penz). de koters nog wat en wat gesteggel over wat te drinken. [more]

Posted by KRik @ 10:44 AM CST [Link] [3 reacties]

de jongens maken muziek op hun banken en de congierge op de bas
Gister naar Karavaan geweest. Dat was genieten! Met de kindjes naar het theater. Het speelde in de (nu al) voormalige parkschouwburg en we moesten achterom. Daar kwamen we direct op het toneel, waar ze een tribune hadden neergezet. [more]

Posted by KRik @ 10:13 AM CST [Link] [Reageren?]

Woensdag, Juli 23, 2003

Uitgegeven: 22 juli 2003 16:52
BERLIJN - Een rondvliegende onderbroek heeft op de Duitse autosnelweg A4 in de buurt van de stad Gotha tot een botsing geleid. De onderbroek kwam terecht op het gezicht van een automobilist, waardoor deze tegen een voor hem rijdende vrachtwagen botste. Niemand raakte overigens gewond.
[more]

Posted by KRik @ 10:47 AM CST [Link] [4 reacties]

Vanochtend Marieke afgezet op het Amstelstation. Gister hadden we het erover, dat ik haar wel ff langs kon brengen, als ik toch ging werken. Eerst een uurtje uitgeslapen (tot 7 uur) doesen, broodje in de mik en okee, we gaan. Is natuurlijk net die afslag (s112) afgesloten en er staat dat je route 8 moet volgen. Maar die ging de verkeerde kant op! Dus ik draaien, en zie een bord Molenkade. Klonk bekend [more]

Posted by KRik @ 09:20 AM CST [Link] [4 reacties]

Dinsdag, Juli 22, 2003

Eerste tongtransplantatie ter wereld: 21 juli 2003
WENEN - Artsen is het voor de eerste keer gelukt een menselijke tong te transplanteren. De 42-jarige patiënt maakt het inmiddels goed, aldus de directie van het Allgemeines Krankenhaus in Wenen.
De operatie in het ziekenhuis in de Oostenrijkse hoofdstad duurde veertien uur. De man had een kwaadaardige tumor in zijn kaak en tong. Bij de ingreep afgelopen zaterdag werd het kankergezwel verwijderd en de tong van een andere persoon getransplanteerd. De medici verwachten geen grote problemen meer. Zij willen dinsdag meer details over de operatie bekendmaken. (NU.nl)

Posted by KRik @ 08:08 AM CST [Link] [2 reacties]

Maandag, Juli 21, 2003

vlnr: Rein popt up uit het zwembad, Tonny (rode sweater) krijgt meloen, Met ReinieR is het goed kersen eten
Het is voor de koters (en voor ons) alle dagen feest hier. Vrijdag hadden we heksenketel, zaterdag barbeknoei met Marieke en Jankees, de kinders gingen lampions maken en hadden een 19 juli Sintmaarten. maar daarvoor hadden we een concert(je) [more]

Posted by KRik @ 08:43 AM CST [Link] [1 reactie]

Zondag, Juli 20, 2003

ketel_small (15k image)
Vrijdag kwam ik thuis (caravan dus) van mijn werk, had Truus een heksenketel gemaakt. Vlees en aardappelen en groent in de ketel, middagje sudderen en echt geweldig! Iedereen van het veld at mee.
Marieke, JanKees leest voor
Marieke en JanKees waren ook gekomen (eindelijk, waar bleven ze nou?). [more]

Posted by KRik @ 01:00 PM CST [Link] [2 reacties]

Vrijdag, Juli 18, 2003

Tonny heeft een knot in! En ReinieR op bed aan het lezen
Wat doe je dan op de kemping?
Voornamelijk binnenzitten dus. Spelletjes met de kids: Tonny heeft 2 keer gewonnen met pesten en ReinieR 1 keer (en hij was niet één keer boos!).
Verder voorlezen natuurlijk. Uit Pippi Langkous. "Het is helemaal niet hetzelfde als in de film!".
Gelukkig hebben we net een luifel weten te kopen hier, dus koken kan gewoon buiten. [more]

Posted by KRik @ 11:57 AM CST [Link] [Reageren?]

Dinsdag, Juli 15, 2003

Marlien hard aan het werk op de kemping
We staan om kwart over negen op (oid) de kindjes zijn dan net wakker. Danna het douchen, ontbijten we tot een uur of 11 en gaan dan naar het zwembad tot het tijd is voor een broodje. Dan zwemmen en zonnen of ouweneelen met de buren tot borreltijd en dan een beetje koken op de Coleman. Tis allemaal wel vermoeiend hoor!
[more]

Posted by KRik @ 12:49 PM CST [Link] [1 reactie]

Vrijdag, Juli 11, 2003

eenden op de camping zijn af en toe behoorlijk vervelend
De eenden hier kunnen behoorlijk lastig zijn. ze proberen echt ALLES op te eten en als je niet uitkijkt kakken ze ook overal. De kindjes moeten ze maar bij de vijver gaan voeren hoor. [more]

Posted by KRik @ 11:10 AM CST [Link]

Woensdag, Juli 9, 2003

in het weekeind liep ik er nog zo aan te denken........
ik mag het niet vergeten... ik mag het niet vergeten...
zonnebloemen voor onze trouwdag doen het altijd goed [more]

Posted by KRik @ 08:37 AM CST [Link]

Maandag, Juli 7, 2003

ReinieR met de buurkindjes aan het boulen
Op een blote camping als de vrije vogels
wordt het "boulen" nogal fanatiek beoefend. ReinieR vond in de caravan ook zo'n pakket ballen en ging met het buurmeisje aan de gang. Ging nog lang niet slecht! Voordeel van het "klere"weer is dat ik straffeloos foto's kan maken, anders is dat natuurlijk "not done".

Posted by KRik @ 09:34 AM CST [Link] [1 reactie]

Onze gratis kerrefen heeft nog geen voortent
We zitten er weer, in Midwoud. Helaas nog te koud om de kleren uit te gooien, maar het was droog, en ik heb rustig kunnen relaxen. Zondag koffieochtend, slap ouwehoeren op het terras en Capt.KRik heeft zelfs weer hardgelopen! De Brooks schoenen met Falke sokken ingewijd. beviel goed, dus woensdag weer?

Posted by KRik @ 09:26 AM CST [Link]

Vrijdag, Juli 4, 2003

huisvlijt
Kom ik gister thuis, staat de hele vensterbank weer vol met de brouwsels van Marlien. Aardbeien, rode bessen, citroenschil op alcohol en suiker. Over 4 maanden proeven jongens! De kindjes hadden naar "de achtertuin van Jan Wolkers" gekeken, dat komt bij de VPRO. Jan Wolkers had van de vruchtjes van de gele lis beestjes gemaakt. En laten wij nu ook Lissen in de tuin hebben.

Posted by KRik @ 12:57 PM CST [Link] [3 reacties]

Woensdag, Juli 2, 2003

Een kilo pijlinktvis (links) verwerkt in 6-8 maaltijden (rechts)
Hoe mooi ze ook zijn onder water, ook in de risotto zijn ze niet te versmaden...... Marlien heeft genoeg gemaakt voor 6 of 8 maaltijden. Alles in de vriezer van Maartje en eruithalen voor op de camping, als nodig..

Posted by KRik @ 04:13 PM CST [Link]

Dinsdag, Juli 1, 2003

In het toiletgebouw op de camping zit een boomklever. Elke keer komt ie eten brengen, en dan hoor je de jonkies piepen. als ie ze gevoerd heeft, vliegt ie weg met de poepjes, zo blijft het gebouw lekker schoon. Kon ik ReinieR weer uitleggen over evolutie van gedrag, dat als ze de poepjes niet opruimen, dat er dan roofdieren alert op worden gemaakt. En dat deze vogel het niet geleerd heeft, maar dat de vogels die het al deden meer jonkies overhielden.... Wat wordt ie al wijs.

Posted by KRik @ 12:32 PM CST [Link]

[Archive Index] [Main Index]

Powered By Greymatter

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting