Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Hh.."] [Index] [Next entry: "Strand.."]

23-10-2005: "Niet dom..."

gijssie (13k image)
Onze Gijs (16jaar, 7 tot 8 kilo) is niet dom, ligt 18 uur per dag te pitten (en hoeft nix te doen) en als ie wakker is, is ie leuk, echt een kletsmeier... Heb ik hem voer gegeven, (tegenwoordig van dat senior voedsel in van die n portiezakjes), maar vergeten het voer door te roeren. Dus het is n plak. Loopt ie in de keuken tegen me te mauwen, naar zijn bakkie te lopen, tot ik zie, dat ie zijn plak voer wel heeft afgelikt, maar niet ervan gegeten heeft. Ik prak het door elkaar, en hij gaat eten. Communicatie!
Gister hadden we een soort filmfeest thuis (Walace & Gromit night!), ligt Mavr op de bank met haar Jan, en dan is Gijs helemaal van de partij. Wow! een vrouw! denkt ie dan. dus op schoot, laat zich aaien en kwijlt arme Mavr helemaal onder. Als ie dan egt geil gaat worre, gaat ie haar zaggies bijten....... hmmmmmmm, Mavr nog een beetje geschokt, maar Capt.KRik legt uit dat dat een voorrecht is, en dat ie dat alleen doet bij echte lovers..... (nooit bij manne dus). Effe later zat ie aan der tene te knage. HAHAHAHAHA en Mavr vond het niet eens erg!. (moet ik eens doen).
Laatst zat zijn luikie naar buiten per ongeluk dicht. moest ie piese.... En hij liep toch te mauwe! en heen en weer renne! Tot we er achter kwamen dat het luik dicht zat.... wij hem er uit gelaten, tien minuten later komt ie terug binnen.... mauw mauw, mauw, mauw (zoiets van godallemaggies, dat was net op tijd zeg....). maar egt vet koele kat...

Reacties: 1 reactie

Mooie kater, Krikko. Ons monster is ook erug goed in communicatie. Hij is verliefd op (de geur van) de buurhond en zit soms minutenlang te mauwen voor de voordeur. Hihihi ... wat een sukkel!

Geplaatst door Danny @ 25-10-2005 21:38

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting