Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "So hee, druk weekeind!"] [Index] [Next entry: "Pech onderweg..."]

28-06-2005: "Aura's... of fantasie...?"

ReinieR(10) heeft weer eens wat. Sinds kort vertelt hij dat hij een gekleurde waas, of een soort schim ziet achter mensen. Daar kan hij aan zien in wat voor stemming iemand is. Zo staat rood voor boos, blauw voor neutraal, geel voor nieuwsgierig en paars voor blij. Volgens ReinieR hebben honden ook vaak geel...

Capt.KRik weet niet hij er van denken moet. ReinieR Praat er echt heel stellig over en beweert dat het echt waar is. Hij zegt zelfs wel eens in een boom wel de kleur van een eekhoorn te hebben gezien, maar dat de eekhoorn achter de boom zat.... Besloten het maar te accepteren en het naar ReinieR toe als normaal te ventileren. Hij vond me blauw zei hij..

Reacties: 5 reacties

Fantasie is het zeker niet. Het is een manier om te onderzoeken hoe je de wereld beter kan begrijpen. Ik zie nu trouwens een paarse mug rondvliegen en ik voel me behoorlijk rood...

Geplaatst door Jesca @ 29-06-2005 12:58

Kan ie mooi een extra zakcentje mee verdienen op de lokale vrijmarkt ... "Aura Lezing: 1 euro"

Geplaatst door Danny @ 29-06-2005 14:33

Het is een bijzondere jongen en dat is ie.
Lijkt me inderdaad een goede en eenvoudige manier om mensen te kunnen lezen. Misschien ziet hij niet echt aura's, maar leert momentel mensen en diens stemmingen beter te begrijpen en plaatst dat dan in een kader dat hij kent: kleuren.
En als hij wel echt aura's kan zien (als ze al bestaan): vasthouden.
[Wel een beetje te geel he?]

Geplaatst door mavrtje @ 29-06-2005 16:43

fogges een kennis van Capt.KRik kun je dit soort dingen in het rijtje zetten van bijv. imaginaire vriendjes, helderziendheid, (wateffer det mee bie). Is een eigenschap van kinders met een dominante rechter hersenhelft. (is zo bij ReinieR) en zo over horen te gaan rond 9 10 jaar. Je kunt het zien als iets extra's, maar het plaatst ReinieR toch weer in een apart hokje. Khoef nieso.

Geplaatst door Capt.KRik! @ 29-06-2005 20:19

Met al dat blauw op straat, wat druk bezig is met de gewone burger lastig te vallen, erger ik me groen en geel en ik wordt er rood van en bij staande houden voel ik me bleu , wist U dat U te hard reed, geen gordel aan heeft , kentekenlampje defect , en straks gaan we ook zeike over mijn knikkende hondje op de hoedenplank. JA LUL DAT WEET IK en gaat dieven vangen,imbeciel.
10 van die Debielen en een lasergun, donkerrood tot dieppaars wordt ik er van .
BEEEEUUUUUUUUUUUUUH
125,- voor de Hemandad!!!

Geplaatst door Gerard @ 26-07-2005 19:45

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting