Home   Links   Archief   Oer log   KRikboekie   Fotoos   Pimlog 

   
 

[Previous entry: "Al die reacties...."] [Index] [Next entry: "Wow!"]

25-08-2004: "ff een weekeindje weg"

zeeland_in_augustus (14k image)
Terwijl Nederland overspoeld werd door water, zocht Capt.KRik het water (en de zon!) op in Zeeland. Het was weer eens tijd om te zien of ie duiken nog wel leuk vond. Dus fijne buddy uitgezocht, en wegweze!

Onderweg dachten we een onderzeeër nodig te hebben om er te komen, maar op de camping was het prachtig weer. Onder water was het een enorme soepzooi, maar het duiken was nog wel leuk, ook door het gezelschap van Mavrtje, die een soort humor heeft die errugh verwant is aan die van Capt.KRik. Kleine beestjes gezien voornamelijk, met onze neus zowat in de bodem, maar het was fijn. Minder was dat Capt.KRik wel erg veel lucht leek te gebruiken, dus de duiken bleven beperkt tot een minuutje of 50, terwijl we eigenlijk nog wel langer onder wilden blijven. Na de 3e duik bedacht Capt.KRik dat het wel eens niet aan hem kon liggen, maar aan zijn flessen! Oplettende lezertjes weten dat Capt.KRik met een dubbel 7 duikt. En sinds hij die heeft laten keuren was het luchtverbruik zo hoog. ja geen wonder, toen Capt.KRik de fles ging vullen bij de muntjesautomaat werd maar één fles warm! De andere fles doet dus helemaal niet mee. Kut zeg, maar nu weten we in elk geval dat Capt.KRik niet zo in de stress zit als ie dacht. Op het plaatje word je een kijkje gegund in de georganiseerde chaos die duikers met zich meeslepen tijdens een uitje als dit.
chaos_in_zeeland (35k image)
Zondags gingen we weer naar huis, terug naar de sleur. School is weer begonnen, dus weer elke dag vroeg op en fietsen met de kindjes maar weer.

Reacties: 2 reacties

Natuurlijk heb je niet opeens een verdubbeld luchtverbruik!
Ik vond het al raar, want onder water ademde je net zo rustig als ik.
Het was leuk en voor herhaling vatbaar.
Enne.. sleur is ook goed, want dan ga je dit soort uitjes weer extra waarderen, toch?

Geplaatst door mavrtje @ 25-08-2004 16:12

@Mavrtje: nee, natuurlijk heb je niet inene een dubbel luchtverbruik, maar Capt.KRik had ook niet door dat het verdubbeld was. De eerste keer na die keuring dook ie met G. En toen was zijn luchtverbruik gewoon heel hoog, maar het belletje rinkelde toen nog niet....

Geplaatst door Capt.KRik @ 25-08-2004 19:17

Reageer als je wilt

Naam

E-Mail (optioneel)

Homepage (optioneel)

Reactie

 
   
 

 

E-mail KRik en win een prijs! rkwint@mad.scientist.com

EasyBlog.nl
Weblog Hosting