Fotozondagavond, thema: Sint

harigharigHeb erg veel lol gehad met het maken van deze surpirse voor Jeroen(13). Hij vond het vreselijk om af en toe geconfronteerd te worden met het vachtje van Capt.KRik! Is na het saunabezoek van een paar weken terug ietsje minder geworden (alles went?). Ik kreeg het plannetje al heel snel nadat ik hem had met lootjes trekken. Ik heb één van zijn eigen actionmanne(speelt ie al lang niet meer mee natuurlijk) van zolder gejat en had aan Mavr gevraagd om haren van haar katten te bewaren. Actionman insmeren met fotolijm en matjes uitgeplozen poezehaar er op geplakt... Toen ik daar stiekum 'savonds mee bezig was, kwam Tonny(9) een keer uit haar bedje(Sintspanning).. ik kon de nog plakkerige pop niet zo gauw wegmoffelen, dus liet het maar zo. Zegt ze: "Je maakt jezelf!".... hahahaha. Vanaf zijn 25e is de beharing van Capt.KRik steeds meer geworre, en ik heb het idee dat het proces nog niet stilstaat hahaha. Heb nog niet de behoefte gehad om het weg te halen hoor! Laat maar lekker groeien.


afbeelding van Capt KRik

Hij is weer kaalgeplukt nu.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties