Fotozondagavond, thema: volhouden...

Hou vol!Hou vol!Hou vol!Hou vol!Hou vol!Hou vol!Het hele fotozondagavondgebeuren is al een kwestie van volhouden, want een aantal deelnemers hebben nu al een fiks aantal keren niets opgeleverd... Bijpassend thema dus deze week. ReinieR wilde graag zwaarden maken voor wanneer zijn vriend Lode kwam spelen. Heb hem de decoupeerzaag gegeven en wat stukken laminaat en hij kon zijn gang gaan. De zaag is in de verbouwing nogal woest behandeld en doet het eigenlijk haast niet. Kwestie van volhouden dus... Hij had bijna niet in zijn vingers gezaagd! (met een gewone zaag gelukkig, klein pleistertje was genoeg..) Toch ging hij door tot het af was. Een zwaard is alweer in tweeën gebroken. Verder Merkte Yvonne (de enige andere 'volhouder' tot nu toe), dat er twee stenen waren verzakt in het straatje achter het huis... Meteen de schep gepakt (zonder haar direktiepakje te verruilen voor spijkerbroek oid) en zoeken naar de oorzaak van de verzakking... na een half uurtje volhouden had ze de boosdoener te pakken... één of ander soort buis zit daar in de grond. Beetje extra zand erin en de steentjes weer terug. wanneer we drainage gaan aanleggen komt dit wel boven. En vandaag zag ik de dappere bootjes (één duw en één sleep) met hun volumineuze vracht door het Marsdiep koersen... Volhouden jongens! dacht ik bij mezelf. Meer volhouding bij Yvonne en Mavrtje.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties