fotozondagavond, thema: Toen en nu...

bruggetjebruggetjeHad eerst een remake willen maken van deze foto van mij uit 1968. In mijn Pipodeclown pyjama, met geitenwollensokken en wollen hemdje demonstreer ik aan mijn moeder hoe goed ik wel niet een bruggetje kan maken. Het huis waar we toen in woonden was wel mooi, maar er stonden alleen twee kolenkachels beneden in de voor en achterkamer. In de winter was het boven zo koud dat de wastafel bevroor en de ijsbloemen op de ramen stonden. Ik denk dat ik het daarom eigenlijk nooit koud heb tegenwoordig :-).. Een bruggetje maken gaat nog, heb ook nog wel ergens een paar geitenwollensokken liggen, maar slaap sinds mijn 10e niet meer in een pyjama (we verhuisden naar een huis met cv). Lijkt me redelijk shocking voor de KRikfans als ik die truuk dus nu zou uithalen in de kleding waarin ik nu slaap :-O.
Kletsend met Yvonne over het onderwerp van deze week had ze het erover dat ze haast geen jeugdfoto's had, die liggen allemaal bij haar moeder.... Hhahaha, behalve eentje! Een foto van Yvonnes examenfeest in juni 1981... En wie staat er nog meer op? Jawel, Capt.KRik! Dat heb je dervan als je een jeugdliefde een tweede start geeft. Het moest wel een beetje ge-ensceneerd worden, dus snel Yvonnes moeder gebeld, om te vragen of ze die roze bordjes nog had (en ja hoor!). Zelfs het botermesje is hetzelfde... De stenen muur waar we voor zitten was er niet meer, maar gelukkig hadden ze een nieuwe... YvY heeft een paar uur zitten pielen in irfan (wat helemaal niet geschikt is om mee te fotosoepen) om de kast die op de nieuwe foto stond weg te plakken.. Maar hier is dan het resultaat.toen en nutoen en nu
Meer remakes bij Yvonne en Kootje en hier.


afbeelding van Capt KRik

ja hij staat ook bij Yvonne... maar dat komt omdat we elkaar 27 uit het oog verloren waren en dit de enige foto uit die tijd is waar we samen op staan... Tis iets romantisch natuurlijk.. zal aan mijn kids vragen of die een foto van me willen maken in pyjama (die ik niet heb....)


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties