fotozondagavond, thema: Depth Of Field (scherptediepte)

ZeekraalZeekraalpoessiepoessieOld ShatterhandOld ShatterhandLeuk thema! Heb gekozen voor een variatie aan D.O.F. De foto van het zeekraal plantje dat zich in het asfalt langs de dijk heeft weten te vestigen heeft automatisch weinig D.O.F. omdat ik het plantje van heel dichtbij heb genomen. De achtergrond is nog wel goed te onderscheiden, maar wordt niet storend, omdat het buiten de scherpte valt. Bij de foto van het poesje dat op me af komt rennen koos ik bewust voor véél scherpte, zodat je Jeroen (Pluizig Maar Bloot) ook nog goed kunt zien. door de groothoek krijgt het plaatje een dramatisch effect en krijgt het een verhaal, juist omdat het van voor tot achter scherp is. Laatste plaatje is gemaakt op de boekenmarkt in Deventer. Het zijn boekjes van Karl May (van Winnetoe en Old Shatterhand...) Kheb ze zowat allemaal gelezen... Meer DOF op G, Mjan, Mavrtje en Kootje. Yvonne is even een paar weekjes niet on-line.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties