fotozondagavond, thema: vakantiegevoel...

bootje varenbootje varenKrijg enorm vakantiegevoel bij dit plaatje.. Vroeger zelf ook veel in de vakantie in opblaasboten doorgebracht op Texel, in de Dordogne, zij-riviertjes van de Loire... noem maar op. De boot leek onherstelbaar beschadigd door twee! 10 cm lange scheuren... maar met speciale lijm voor zacht pvc is hij weer okee! Grappig is, dat Tonny(9) ook een set roeispanen lijkt vast te houden, maar het is een bamboestok. de spiegeling van de roeispanen die ReinieR(13) vast heeft, valt precies onder de stok in Tonnys handen.. kheb nog een paar plaatjes maar lukt ff niet om te uploode...fietsenfietsenboehboehvolleybalvolleybalbootjebootje
Zo, eindelijk gelukt met uplooden... Was zaterdag met Yvonne wezen fietsen, gaf me een heerlijk vakantiegevoel (iets wat dat koetje in de sloot vast niet had!) en verder een stiekeme late plaat, die ik vanmorgen maakte van een boot in de waddenzee met opkomende zon, als je daar geen vakantiegevoel van krijgt! En een plaatje gemaakt op de camping waar Yvonnes zus Ingrid elk jaar staat... Volleyballen in natte zwemkleren is natuurlijk op en top vakantiegevoel!
meer fotozondag: G, Mjan, Yvonne, Mavrtje, Kootje en Monkeymind.


Ik dacht dat het échte vakantiegevoel voor jou juist was om in je blootje te volleyballen.... Trouwens, nu weet ik hoe je dat doet; met dat extra vachtje is het natuurlijk niet eerlijk!

:-)
Mirjam


afbeelding van Capt KRik

Capt.KRik is géén naturist in hart en nieren... was meer een goedkope vakantieoplossing die camping... maar sinds ik daar een half jaar heb moeten wonen is het vakantiegevoel er een beetje af.....


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties