Klein leed

net doodnet doodHet buurmeisje belde in paniek aan... Het is nogal een tiep, loopt in ultrakorte rokjes, maar op haar kont staat dan "don't touch". Zo'n jaar of 15 denk ik, kan dat als ouwe man niet meer zo goed schatten.. Buurman, buurman, u moet de dierenambulance bellen! Ze heeft een doos mee met een bijna dode merel er in. Gered van de kat.
Ach meisje, die komt toch te laat.. Geef hem maar hier, ik kijk wel wat ik voor hem kan doen. Eigenlijk moet ik schuren, maar goed, dit kan ook wel even...
Merel op een handdoekje in het zonnetje gezet, water kon ie al niet meer drinken. Na 5 minuten was ie de pijp uit. Wat zijn het toch prachtige beesten eigenlijk, die knetteroranje snavel, met bijpassend ringetje om het oog... Nou maar ff een mausoleum bouwen voor hem. ik hoop maar dat het niet "mijn" merel was.. Later in de middag kwam ze nog even vragen hoe het met de patiënt was. Niet verbaasd dat hij het niet had overleefd.


Gebruikerslogin

Navigatie

Laatste reacties